Orhan Gencebay, Arif Sağ'la dostluğunu bitirdiğini açıkladı!

Orhan Gencebay, geçtiğimiz günlerde basına sızan ve olay yaratan MESAM Yönetim Kuruluna sunduğu istifa dilekçesini kameralar karşısında okudu.

Sözcü'nün haberine göre; son günlerde yaşanan olaylardan sonra MESAM olağan genel kurulu öncesi istifa eden Fuat Güner, Recep Ergül, Ahmet Selçuk İlkan Ve Suat Suna adına dilekçeyi okuyan Gencebay ”MESAM Y.K. başkanlığından istifa ederken verdiğim 3 sayfalık dilekçemde istifa nedenlerimi açıklamıştım. Şu anda burada bulunan yönetim kurulu üyeleri Recep Ergül, Fuat Güner, Ahmet Selçuk İlkan'ın da, rahatsızlıklarını dile getirerek, bunu istifa dilekçelerine yazdıklarını öğrendim.

Yönetim Kurulu üyesi Suat Suna ise, sırf yönetim kurulu sayısal dengelerini değiştirmek için haysiyet kuruluna verilmiş ve ihraç edilmiştir” sözleriyle kendisi ve sanatçı arkadaşlarının istifasını muhabirler ile paylaştı. Dilekçe okunması sonrası muhabirlerin sorularını yanıtlayan Orhan Gencebay, Arif Sağ ile yaşadıkları sorunlar hakkında sorulan sorulara kendi üslubuyla cevap verdi.

UTANÇ VERİCİ

Arif Sağ ile aralarındaki sorunu siyasi ve etnik olup olmadığını soran bir muhabire,” Ben Yaradana sığınmış bir insanım, insan ayırmak benim ne haddime, bu utanç verici bir durum olur, ben sanatçıyım sanat ile siyaset iç içe kesinlikle olmaz,” cevabını verdi.Yeniden aday olup olmayacağı yönündeki sorulara kesin bir cevap vermeyen Gencebay, hak sahiplerinin mutlaka seçimlere gelmesini istedi.

BENİM KALBİMİ KIRDI

Uzun yıllardır dostu olan Sağ ile ilgili bundan sonra ne olacağını soran gazetecilere Gencebay, ”Arif kardeşimizde burada görev alan biridir, büyük bir sanatçıdır,yarım asırdan fazladır dostumdur, ben onun gönlünü kıracak bir şey söylemem ancak o söylemiştir,çok yerde yazıldı, benim gönlümü kırdı ben ona sağlıklar diliyorum, dostluğu bozan kendisidir.” cevabını verdi. Orhan Gencebay'dan sonra diğer istifa eden yönetim kurulu üyeleri de sırayla düşüncelerini aktardılar.

Orhan Gencebay, Arif Sağ'la dostluğunu bitirdiğini açıkladı! ile ilgili etiketler Orhan Gencebay Arif Sağ
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.