Orhan Ak olayı nedir? İşte silah çekme görüntüleri...

Orhan Ak olayı nedir? Silah beyazlı takımın taraftarıyla Emre Belözoğlu ve Orhan Ak yıllar önce kavgaya tutuşmuştu. Taraftarlarla yumruk yumruğa bir kavgaya tutuşan Orhan Ak'ın o dönem silahını taraftarlara göstermesi büyük tepki çekmişti.İşte o görüntüler...

Orhan Ak olayı nedir? Silah beyazlı takımın taraftarıyla Emre Belözoğlu ve Orhan Ak yıllar önce kavgaya tutuşmuştu. Taraftarlarla yumruk yumruğa bir kavgaya tutuşan Orhan Ak'ın o dönem silahını taraftarlara göstermesi büyük tepki çekmişti.İşte o görüntüler...

Emre Belözoglu, feribotta kendisene küfür edildiğini ve Beşiktaşlı taraftarların kendisine saldırdığını belirtmişti. Ortaya çıkan görüntülerde Emre Belözoğlu ve Orhan Ak’ın taraftarlarla yaşadığı anlar açıkça görülüyor. Taraftarların Emre’ye önce sözlü daha sonra ise fiziki sataşmasından sonra Emre Belözoğlu’da taraftarlara karşılık vermiş ve olay büyümüştü.

GÖRÜNTÜLERDE SİLAH VAR

Olayın büyümesiyle birlikte Orhan Ak’ın kendisene hakim olamayarak taraftarları yumrukladığı ve silah çektiği görüntülerde mevcut. Orhan Ak yaptığı açıklamada silah çekmediğini belirtmişti ama görüntülerde açıkça elinde silahla taraftarları kovaladığı anlar görülmekte. Emre Belözoğlu’nunda kendilerine saldıran taraftarları kovaladığı anlar kamera kayıtlarında açıkça seçiliyor.

İKİ TARAFTA ŞİKAYETÇİ

Olayın adından darp raporu alan Emre Belözoğlu ve Orhan Ak Gebze adliyesine giderek taraftarlardan şikayetçi olmuştu. Ayrıca taraftarlarda kendilerine silah çekildiğini belirterek Emre ve Orhan’dan şikayetçi olmuştu.

Orhan Ak olayı nedir? İşte silah çekme görüntüleri...

ORHAN AK KİMDİR?
Orhan Ak, 29 Eylül 1979’da Kocaeli’nin Koğükpelit köyünde doğdu. Profesyonel spor hayatına Kocaelispor’da başladı.
Orhan Ak kimdir?
Orhan Ak Daha sonra Galatasaray'a transfer olan futbolcu, Karl-Heinz Feldkamp tarafından kadro dışı bırakıldı. Orhan Ak şu an Ankaraspor'a 1 yıllığına kiranmıştır.

Futbolculuk kariyeri

Kocaali'nin Koğükpelit köyünde doğan Orhan Ak Sakarya'da bir amatör küme takımı olana Et Balık Spor altyapısında futbola başladı. Burada oynadığında Türkiye Genç millî futbol takımları için kesfedildi ve Türkiye Genç millî futbol takımları için ilk karşılaşmasına 22 Şubat 1995 tarihinde Almanya'ya karşı oynanan U-15 millî hazırlık karşılaşmasında çıktı. Bu karşılaşma sonrası birçok Süper Lig takımının dikkatini çekti. Gelen birçok transfer teklifleri arasında o zamanın Marmara Bölgesi'nin güçlü temsilcilerinden Kocaelispor'un teklifi kabul ederek 15 yaşında Kocaelispor altyapısına transfer oldu. 1996 yılında profesyonelliğe geçiş sözleşmesi imzalayarak as takımına dahil edildi. Kocaelispor as takımı için ilk resmî karşılaşmasına 8 Şubat 1997 tarihinde Beşiktaş'a karşı oynanan Süper Lig karşılaşmasında çıktı.[2] Bu karşılaşmadan sonra sık sık oynama fırsatı buldu. Aynı sezonun sonunda Kocaelispor'la kulüp tarihinde ilk kez Türkiye Kupası'nı kazanan kadroda yer aldı. Daha önce Kocaelispor takımında oynamıştır. 24 Temmuz 2007 tarihinde Galatasaray'ın eski teknik direktörü Karl Heinz Feldkamp tarafından kadro dışı bırakılmıştır ve bunun üzerine sezonun kalan kısmı için Ankaraspor'a kiralanmıştır. 2008'de Antalyaspor'a transfer olmuştur. Bir zamanlar Orhan-Ogan-Emre-Kayra'yla zamanın en iyi defans hattını oluşturmuşturlar.

2010 yılının Temmuz ayında Süper ligin yeni takımlarından Bucaspor'a transfer olmuştur. Sezonun sonu takımdan olaylı bir şekilde ayrılmıştır.

2011-12 sezonunun yaz transfer döneminin son gününde 1. Lig ekiplerinden Boluspor'a transfer oldu.

2012-13 sezonunun başında Süper Lig'in yeni ekiplerinden Elazığspor'a transfer olmuştur. 2013-14 sezonunda ise İstanbul BB'ye transfer olmuştur.

Orhan Ak olayı nedir? İşte silah çekme görüntüleri... ile ilgili etiketler Emre Belözoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.