Örgütün sözcülüğünü yapan Halk TV'ye Gülgün Feyman'dan tepki

CHP tarafından fonlanan Halk TV'de HDP'li Meral Danış Beştaş konuk edildi. Beştaş, canlı yayında terörist elebaşı Abdullah Öcalan' uygulanan tecridin kaldırılsın için çağrı yaptı. Gülgün Feyman ise sosyal medya hesabından Halk TV'ye isyan etti.

CHP tarafından fonlanan Halk TV,  yine skandal bir yayına imza attı. CHP'li kesimin her fırsatta HDP'ye verdiği destek bilinirken son olarak Halk TV de HDP'li Meral Danış Beştaş'ı canlı yayın program konuğu yaptı.

CANLI YAYINDA TERÖRİST PROPOGANDASI!

HDP'li Beştaş, canlı yayında bebek katili terörist elebaşı Abdullah Öcalan'a uygulanan tecridin kaldırılsın için çağrı yaptı.

GÜLGÜN FEYMAN'DAN SERT TEPKİ

Gazeteci Gülgün Feyman ise Halk TV'nin HDP'li ismi ekrana çıkarması ve terörist elebaşı Öcalan adına çağrı yapılmasına fırsat verdikleri için tepki gösterdi. 

 

 

 

Örgütün sözcülüğünü yapan Halk TV'ye Gülgün Feyman'dan tepki ile ilgili etiketler Halk TV PKK

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.