Organize İşler Sazan Sarmalı filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

11 Ağustos Star TV yayın akışında yer alan Organize İşler Sazan Sarmalı adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Organize İşler Sazan Sarmalı hangi kanalda? Organize İşler Sazan Sarmalı oyuncuları kimlerdir?

11 Ağustos Star TV yayın akışında yer alan Organize İşler Sazan Sarmalı adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı Organize İşler Sazan Sarmalı 2018 yılında vizyona girmiştir..

ORGANİZE İŞLER SAAZAN SARMALI FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Organize İşler Sazan Sarmalı, Asım Noyan ve çetesinin maceralarını konu ediyor. İstanbul şehrinde organize işler tam gaz devam etmektedir. Asım Noyan, yıllardır söylediği yalanlar ve çevirdiği oyunlarla insanları dolandırmaktadır. Kimsenin yakalamayı başaramadığı Asım Noyan ve çetesi, bu kez de “sazan sarmalı” olarak adlandırdıkları bir üç kağıda bulaşır. Dolandırıcılar kralının biricik kızı Nazlı dolandırılınca, Asım Noyan ve ekibi hemen harekete geçer. Nazlı, her ne kadar babasını organize işlerden vazgeçirmeye çalışsa da, kendisini birden sazan sarmalının içerisinde bulur.

Organize İşler Sazan Sarmalı filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

ORGANİZE İŞLER SAAZAN SARMALI FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLERDİR?

Yönetmen: Yılmaz Erdoğan

Oyuncular: Yılmaz Erdoğan, Kıvanç Tatlıtuğ, Ezgi Mola

Tür: Komedi, Aksiyon

Yapım Yılı: 1 Şubat 2019 / 2s 1dk

Organize İşler Sazan Sarmalı filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler Star TV organize işler sazan sarmalı organize işler 2 konusu nedir oyuncuları kimlerdir yayın akışı
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.