‘ORGANİZE BİR YAPIDAN SÖZ EDİLİYOR!’

SuperHaber programcısı - Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ve Hürriyet yazarı - SuperHaber programcısı Nedim Şener ile "Memleket Aşkına"nın yeni bölümü SuperHaber YouTube kanalında yayında…

İki usta isim SuperHaber programcısı - Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ile Hürriyet Gazetesi yazarı Nedim Şener, “Memleket Aşkına programının yeni bölümünde, eski futbolcu ve spor yorumcusu Rıdvan Dilmen'in "Temiz eller operasyonu yapılmalı" diyerek bazı isimleri FETÖ'ye hizmet etmekle suçlaması ve spor medyasındaki FETÖ iddialarını masaya yatırdı. 

Bu durum toplumsal bir mesele diyen Nedim Şener, "FETÖ konusunun böyle konularla bu alanlarda tartışılması çok yeterli değil. Ancak böyle bir durumun FETÖ’nün tartışılmasına sebep olması da iyi yönü. FETÖ’nün spor yapılanması dört başı mamur açığa çıkarsa ve bu insanların rolleri ortaya dökülse, medyada da öyle bir yapılanma varsa açığa çıkarılması çok önemli. FETÖ ile mücadeleyi sadece bir ekip, grup ya da partiler savaşı olarak görmemeli, toplumun büyük bir meselesi olarak ele almak gerekiyor. TSK’da sürekli devamlılık kazanmış bir mücadele var. Bunun topyekün olarak ele alınması gerekiyor. Hükümetin yürüttüğü FETÖ konusundaki çalışmaların yarın öbür gün iktidar değişse dahi nasıl işleyeceği ve yürüyeceğinin net bir takvime bağlanması, kriterlerinin açık ve şeffaf olması ve hukuki kararların net verilmesi gerekiyor. Bu anlamda spor camiasında bu tür yapılar eğer aktifse, varsa ortaya çıkarılmalı. Yoksa da bu iddialar boşa çıkan bir iddia haline gelirse bu iddianın muhattabı olanlar, yani FETÖ kazanır." ifadelerini kullandı.

"Bir organize yapıdan söz ediliyor" diyen Mete Yarar ise, "Bu herkesin konuştuğu bir konuydu ama kimse dillendirmedi. Fenerbahçe’nin başına gelenlerden sonra futbol çok ciddi kan kaybetti. FETÖ'nün en önemli tokadı yediği yerlerden biri 3 Temmuz sonrası Fenerbahçe'nin ortaya koyduğu duruştur." şeklinde konuştu.

Mete Yarar ve Nedim Şener ile “Memleket Aşkına”nın tamamını SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

‘ORGANİZE BİR YAPIDAN SÖZ EDİLİYOR!’ ile ilgili etiketler Mete Yarar Nedim Şener Memleket Aşkına FETÖ Rıdvan Dilmen

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.