Orduspor'dan anlamlı mesaj!

Ordu'da evinin kapısında öldürülen üniversite öğrencisi Ceren Özdemir Türkiye'yi yasa boğdu. Orduspor da Özdemir ile ilgili paylaştığı başsağlığı mesajında kadın cinayetlerinin son bulmasını istedi.

Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Müzik Bölümü 2'inci sınıf öğrencisi olan, balerin Ceren Özdemir, bale dersi sonrası geldiği evinin önünde, binanın giriş kapısını açmak için ablası Gizem Özdemir'i cep telefonundan arayarak, anahtarı pencereden atmasını istedi.

Abla da pencereden anahtarı attı. Kapıyı açıp binaya giren Ceren Özdemir, arkasından içeri giren kimliği belirsiz bir kişinin saldırısına uğradı.

Evinin önünde bıçaklanan 20 yaşındaki genç kız yaşamını yitirdi.

Orduspor'dan anlamlı mesaj!

 Özdemir'in ölüm haberi Türkiye'yi yasa boğdu. Orduspor da Özdemir ile ilgili paylaştığı başsağlığı mesajında kadın cinayetlerinin son bulmasını istedi.

Mesajda şu ifadeler kullanıldı: 

"Ordu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencisi Ceren Özdemir’in evinin önünde uğradığı saldırı sonucu yaşamını yitirdiği haberini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Başta kederli ailesi olmak üzere tüm Ordu halkına baş sağlığı dileklerimizi sunuyoruz.

Kadın cinayetlerinin artık son bulmasını ve faillerinin bir an önce en ağır şekilde cezalandırılmasını umuyoruz."

Orduspor'dan anlamlı mesaj! - Resim : 2

Orduspor'dan anlamlı mesaj! ile ilgili etiketler Ordu Öğrenci üniversite Ceren Özdemir bale orduspor
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.