Ordu'daki aile katliamından sağ kurtulan babanın ilk ifadesi ortaya çıktı!

Ordu'nun Korgan ilçesinde, fındık toplamak istemeyen 14 yaşındaki F.Y., ailesine kurşun yağdırarak annesi, ağabeyi ve anneannesini öldürdü. Saldırıdan yaralı olarak kurtulan polisi memuru baba Cemalettin Yalpı'nın olay sonrası ilk ifadesi ortaya çıktı. Baba Yalpı, "Beylik tabancamı gardıroba saklamıştım, nasıl aldı bilmiyorum" dedi.

28 Ağustos'ta Türkiye'yi sarsan bir aile katliamı yaşandı. Ordu'nun Korgan ilçesine bağlı Tepe Mahallesi'nde meydana gelen olayda; 14 yaşındaki F.Y., fındık toplaması için ısrar eden ailesine kurşun yağdırdı.Y

YARALANAN BABANIN TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Polis babasının tabancası ile annesi Rahime Yalpı, ağabeyi Murat Yalpı ve anneannesi Cennet Gedek'i öldüren F.Y. babası Cemalettin Yalpı'yı da yaraladı. F.Y. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, polis memuru babanın tedavisi sürüyor.

Ordu'daki aile katliamından sağ kurtulan babanın ilk ifadesi ortaya çıktı!

BABA YALPI: TABANCAYI GARDIROBA SAKLAMIŞTIM

F.Y. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, polisi memuru babanın tedavisi sürüyor. Hayati tehlikeyi atlatan Cemalettin Yalpı'nın, ilk ifadesinde "Beylik tabancamı gardıroba saklamıştım, oğlum nasıl aldı bilmiyorum" dediği belirtildi. Cemalettin Yalpı'nın daha sonra detaylı ifadesine başvurulacak.

Ordu'daki aile katliamından sağ kurtulan babanın ilk ifadesi ortaya çıktı! - Resim : 2


İLK İFADESİ HERKESİ ŞOKE ETTİ

Gözaltına alınan F.Y.'nin, pedagog eşliğinde alınan ifadesine ilişkin detaylar da ortaya çıktı. Avukat talebinde bulunan F.Y.'nin, ilk ifadesinde özellikle annesinin kendisine kötü davrandığını, uzun süredir de ailesi tarafından psikolojik baskıya uğradığını söylediği belirtildi.

Ordu'daki aile katliamından sağ kurtulan babanın ilk ifadesi ortaya çıktı! - Resim : 3

Üzerine atılı suçlamayı anladığını ifade eden F.Y. şunları söyledi: Avukatım eşliğinde ifade vermek istiyorum. Üzerime atılı suçlamayı anladım. Bu yıl ortaokulu yeni bitirdim, liseye gideceğim. Ailem tarafından uzun zamandır psikolojik baskıya uğruyorum.

Ordu'daki aile katliamından sağ kurtulan babanın ilk ifadesi ortaya çıktı! - Resim : 4

 'BENİ SEVMEDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM'

Bu baskıda şiddet yok ancak özellikle annem bana sürekli kötü davranıyor. Beni sevmediğini düşünüyorum. Bu benim içimde bir kin biriktirmeme sebep oldu.

Babam yıllık izne ayrıldı. Fındık için Korgan'a geldik. Ben Korgan'ı pek sevmiyorum. Fındık toplamayı da sevmiyorum. Ailemin baskısıyla bahçede çalışıyorum. Geçen 3 günde ailemle fındık toplamaya yardım ettik. Olay günü yine fındık toplama işi vardı, bu nedenle tartışma yaşandı.

Öte yandan F.Y.'nin (14) fındık toplama tartışmasında polis babasının tabancasıyla öldürdüğü annesi Rahime, ağabeyi Murat Yalpı ve anneannesi Cennet Gedek için cenaze töreni düzenlendi.

Ordu'daki aile katliamından sağ kurtulan babanın ilk ifadesi ortaya çıktı! - Resim : 5

 

 

Ordu'daki aile katliamından sağ kurtulan babanın ilk ifadesi ortaya çıktı! ile ilgili etiketler Ordu Çocuk Anne baba ifade aile katliam
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.