Ordu'da yarın okullar tatil mi? 13 Şubat Ordu'da kar tatili var mı?

Ordu'da yarın okullar tatil mi? Yurdun dört bir yanındaki kar haberleri sonrası milyonlarca öğrenci ve öğretmen yaşadıkları illerde okulların tatil olup olmadığına dair araştırma yapmaya devam ediyor. Özellikle kar yağışının etkili olduğu Ankara, Samsun, Ordu'da okullar yarın tatil mi? merak ediliyor. Peki, Ordu'da yarın okullar tatil mi? 13 Şubat Ordu'da kar tatili var mı? Detaylar haberimizde...

Ordu'da yarın okullar tatil mi? İlçelerde ve şehir genelinde kar yağışı nedeni ile, gündelik hayatın yanında eğitim öğretim üzerinde de kar tatili aksaklıklarına sebep oluyor. Birçok öğrenci yarın Ordu'da okulların tatil olup olmadığını merak edip arama motorlarından araştırmalar yapmaya devam ediyor. Peki, Ordu'da yarın okullar tatil mi? 13 Şubat Ordu'da kar tatili var mı? Detaylar haberimizde...

okullar tatil ile ilgili görsel sonucu

ORDU'DA YARIN OKULLAR TATİL Mİ?

Ordu Valiliği'nden okulların tatil olduğuna dair henüz bir açıklama gelmedi.

 12 ŞUBAT'TA ORDU'DA EĞİTİME KAR ENGELİ

Ordu Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, olumsuz hava şartları nedeniyle il genelinde eğitime bir gün daha ara verildiği duyuruldu.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, il genelindeki tüm okullarda eğitime 12 Şubat Çarşamba günü ara verildiğine dikkat çekilerek, “İlimizde yaşanan kötü hava koşullarının devam etmesi, meteorolojiden alınan uyarıya göre, ilimizin kıyı kesimlerinde kuvvetli rüzgar, fırtına ve sağanak yağmur, iç kesimlerinde ise kuvvetli rüzgar ve fırtına ile birlikte kar yağışı beklendiğinden 12 Şubat 2020 Çarşamba günü tüm il genelindeki okullarda, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri ile halk eğitim merkezlerinde, eğitim-öğretime 1 gün ara verilmiştir. Engelli ve hamile kamu personeli de aynı gün idari izinli sayılacaktır” denildi.

Öte yandan Ordu genelinde olumsuz hava şartları nedeniyle geçen iki gün eğitime ara verilmişti.

 

Ordu'da yarın okullar tatil mi? 13 Şubat Ordu'da kar tatili var mı? ile ilgili etiketler Ordu Son dakika Kar tatili 2020 Okul kar tatili mi?
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.