Ordu'da 4 çocuk annesi, tartıştığı eşi tarafından öldürüldü

Türkiye'de kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi. Ordu’da 36 yaşındaki Arif Kaşık, evde tartıştığı eşi 4 çocuk annesi Çilem Kaşık'ı tabanca vururak öldürdü.

Olay, dün akşam saatlerinde Gölköy İlçesi Ahmetli Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Arif Kaşık (36) ile eşi Çilem Kaşık (32) arasında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı.

OLAY YERİNDE CAN VERDİ

Tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşmesi sonucu Arif Kaşık, 4 çocuk annesi Çilem Kaşık’ı tabanca ile vurdu. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen jandarma ve sağlık ekipleri kadının olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Kadının cenazesi Gölköy Devlet Hastanesi morguna götürülürken, Arif Kaşık ise jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Konuyla alakalı soruşturma sürüyor.

(İHA)

Ordu'da 4 çocuk annesi, tartıştığı eşi tarafından öldürüldü ile ilgili etiketler Ordu cinayet Kadın Cinayeti gölköy ilçesi Ahmetli Mahallesi Arif Kaşık Çilem Kaşık
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.