Oray Eğin ile Yiğit Karaahmet'ten gay CHP'li "gay"iği!

CHP'den istifası olay yaratan Denizli Milletvekili Teoman Sancar, kendisine kaset kumpası kurulduğunu ve kasetteki görüntülerde kendisinin olmadığını iddia etmişti. "Eşcinsel olmadığımı ispat edeceğim" diyen Sancar'ın bu sözleri ClubHouse'da gecenin geç saatlerine kadar tartışıldı. Oray Eğin, Yiğit Karaahmet ve Karolin Fişekçi kurdukları CH grubunda yaşananları detaylıca konuştu.

CHP'den istifa eden Denizli Milletvekili Teoman Sancar, Sözcü gazetesinden Saygı Öztürk'e verdiği röportajda eşcinsel olmadığını ispatlayacağını söyledi.

Ailece sabrettiklerini belirten Sancar, "Çünkü delillerle, mahkeme kararlarıyla bu olayın ortaya çıkması lazım. Kumpasta yer alan görüntülerde olmadığımı da eşcinsel olmadığımı da ispat edeceğim. Evli ve iki çocuk babasıyım. Bu iftiralar atılırken onların da düşünülmesi gerekirdi." ifadesini kullandı.

Sancar'ın eşcinsel olmadığını nasıl ispatlayacağı merak konusu olurken, bu sözler ClubHouse'da da gündeme geldi.

Gazeteciler Oray Eğin, Yiğit Karaahmet ve ressam Karolin Fişekçi, 'eşcinsel olmamanın nasıl ispatlanacağı' üzerine uzun bir sohbet gerçekleştirdi. Sohbettte, arka arkaya espriler yapıldı! 

"CANLI YAYINDA HETEROSEKSÜEL İLİŞKİ Mİ YAŞAYACAK?"

Tartışmada Yiğit Karaahmet, "Bunu nasıl ispatlayacak. Nasıl ispatlanıyor ben hiç bilmiyorum. Şey olduğunu ispatlayabiliyorsun ama olmadığını nasıl ispatlayacak. Ne yapacak canlı yayında heteroseksüel ilişki mi yaşayacak? Şeyini mi gösterecek bize!" sorusunu yöneltirken, Oray Eğin, "Üçümüz, olmadığını nasıl ispat edeceğini çözemedik" dedi.

"BİRİ OLMADIĞINI İSPAT ETSE"

İspat konusunu teste tabii tutan kanalın moderatörü Oray Eğin, küçük bir kamuoyu yoklaması yaparak, "Aramızda 'şey olmayan' biri olsa da olmadığını ispat etse.." çağrısında bulundu. Oray Eğin, katılımcıları konuşmaya davet etti ancak ünlü gazetecinin bu çıkışı karşılık bulmadı. "İspat" için hiçbir katılımcı gönüllü olmadı.

Diğer yandan bir süre sonra yayına gazeteci İsmail Saymaz da katıldı. Sancar'ın istifasına ilişkin konuşan Saymaz, "Ben aradım kendisini. 'Şantaj ve tehditten şikayette bulundum' dedi. Sonradan öğrendiğim kadarıyla kendisini tanıyan iki genç Denizli Belediyesi'nde yolsuzluk olduğunu ve onu bilgilendirmek istediklerini söylüyorlar. Anlatımına göre ayaküstü uğradığı evde alkol alıyor. Gece saat geç olduğu için evde uyuduğu söylüyor. Kendisin hatırlamadığı bir zamanda fotoğraflarının çekildiği ve bunlar karşılığı para talep edildiği konuşuluyor." diye konuştu.

 

Oray Eğin ile Yiğit Karaahmet'ten gay CHP'li "gay"iği! ile ilgili etiketler CHP eşcinsel istifa İsmail Saymaz teoman sancar
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.