"Öpsen geçer sarılsak unuturuz" sözleriyle duyurdu

ATV'de yayımlanan Maraşlı dizisinin oyuncularından Melis İşiten, eşi Uraz Kaygılaroğlu'ndan 2019 yılında boşanmıştı. İşiten yeni bir aşka yelken açtı. Genç yıldız yeni sevgilisini ise "Öpsen geçer, sarılsak unuturuz." sözleri ile duyurdu. İşiten mesajına yeni sevgilisi Sergen Deveci'yi de etiketlediği görüldü.

ATV'nin başarılı yapımlarından Maraşlı dizisinde oynayan Melis İşiten gönlünü Sergen Deveci'ye kaptırdı.

İşiten, 2014 yılında evlendiği Uraz Kaygılaroğlu ile anlaşmazlık nedeniyle 2019'da sürpriz bir şekilde ayrılmış, bu ayrılık çiftin hayranlarını derinden üzmüştü.

Ünlü çift, boşanmalarına rağmen kızları Ada için sık sık görüşüyordu. Hatta bu nedenle ikilinin zaman zaman barıştığı yönünde iddialar bile magazin basınına yansımıştı.

"Öpsen geçer sarılsak unuturuz" sözleriyle duyurdu

Ancak bir süre önce Uraz Kaygılaroğlu'nun meslektaşı Berrak Tüzünataç ile aşk yaşadığı ortaya çıktı.

Ve bu gelişmenin üzerinden çok geçmeden İşiten'in de gönlünü komedyen Sergen Deveci'ye kaptırdığı anlaşıldı. Güzel oyuncu, aşkını Instagram hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

İşiten, mesajına Deveci'yi etiketleyerek, "Öpsen geçer, sarılsak unuturuz. Ama darılırsak kalırız öyle. Hiç darılmasak olmaz mı? Paramparça olmadan dile gelse kırılmaya yazan taraflarımız böylelikle gülüşümüzle iyi etsek birbirimizi derim ben. Yine kadehlerle doğurur sabahı, kahkahalarımızla şifalandırırız birbirimizi. Affedilir diyorum yani, öpünce diyorum geçer, yeter ki niyetimiz neşemizle sevmek olsun" dedi.

"Öpsen geçer sarılsak unuturuz" sözleriyle duyurdu ile ilgili etiketler Melis İşiten Uraz Kaygılaroğlu sergen deveci
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.