OPPO F11 Pro ne zaman çıkıyor? Özellikleri ve fiyatı ne kadar?

OPPO F11 Pro ne zaman çıkıyor? OPPO CH1969 seri numaralı yeni telefon OPPO F11 Pro Malezya, Endonezya ve Tayland tarafından onaylandı. Son dönemin gözde telefonlarından olan OPPO'nun, büyük bir beğeni toplayan son modelinin ardından yeni OPPO telefonunun ne zaman çıkacağı araştırılıyor. NBTC sertifikasında çıkan detaylardan dolayı CPH1969 seri numaralı cihazın piyasaya OPPO F11 Pro olarak tanıtılacağı öğrenildi. İşte OPPO F11 Pro özellikleri! Peki fiyatı ne kadar? OPPO F11 Pro ne zaman çıkacak?

OPPO F11 Pro ne zaman çıkıyor? Son dönemlerin gözde telefonu OPPO'nun 2019 yılında çıkartacağı yeni telefonu şimdiden büyük merak konusu oldu. OPPO F11 Pro adıyla çıkması beklenen yeni model hakkında bazı detaylar açıklandı. İşte OPPO F11 Pro'nun özellikleri! Peki fiyatı ne kadar? OPPO'nun yeni telefonu ne zaman çıkacak? OPPO F11 Pro kaç para? Çıkış tarihi ne zaman? İşte tüm ayrıntılar...

OPPO F11 Pro ne zaman çıkıyor? Özellikleri ve fiyatı ne kadar?

OPPO F11 PRO ÖZELLİKLERİ!

OPPO CH1969 seri numaralı yeni telefon OPPO F11 Pro Malezya, Endonezya ve Tayland tarafından onaylandı. NBTC sertifikasında çıkan detaylardan dolayı CPH1969 seri numaralı cihazın piyasaya OPPO F11 Pro olarak tanıtılacağı anlaşıldı!

OPPO F11 Pro yakın zamanda seri üretime geçecek!
Sertifika kuruluşlarından gelen bilgiler henüz akıllı telefonun özellikleri hakkında herhangi bir bilgi sızdırmadı. Cihazın Asya pazarına yönelik olması bekleniyor. Geçen yıl, Asya’daki bazı bölgelerde OPPO F9 satışa çıkarılmıştı, ancak Hindistan’da ise OPPO F9 yerine F9 Pro satışa çıkarıldı.

Çinli firmanın OPPO F11 Pro’yu 10x optik zoom ile piyasaya sürmesi bekleniyor. Bununla birlikte, Çin’de Mart ayında yapılacak bir lansmanda OPPO R19 ile tanıtılması gelen sızıntılar arasında.

OPPO F11 Pro ne zaman çıkıyor? Özellikleri ve fiyatı ne kadar? - Resim : 2

OPPO F9 Pro su damlası çentiği ile gelmişti. Bu nedenle beklentilere göre, yeni cihaz kullanıcılarına daha yüksek ekran alanı sunmak için delikli ekrana yani Infinity-O bir ekran yapısına sahip olması kuvvetli ihtimaller arasında.

Şirketin F11 Pro için OPPO Find X gibi çentiksiz bir AMOLED ekran seçme ihtimali de var. Bunu yapması, cihazın ekranının üzerinde parmak izi tarayıcı özelliğini sunmasını sağlayacaktır.

Şu an gelen tüm sızıntılar bu şekilde ama cihazın özelliklerinin yakın zamanda sızdırılacağını düşünmekteyiz.

OPPO

Oppo Electronics Corp, Çinli bir elektronik üreticisidir. Önemli ürünleri MP3 çalıcılar, Medya oynatıcıları, LCD-TV'ler, e-kitap okuyucular, DVD/Blu-Ray oynatıcılar ve mobil telefonlardır. 2004 yılında kurulmuştur ve dünyanın birçok ülkesinde Oppo markası tescillidir. Örneğin Amerika'da OPPO Digital Inc. olarak tanınmaktadır. Türkiye'de daha ziyade Blu-Ray çalıcılarla tanınır.

Kuruluş
OPPO'nun kökleri BBK elektronik'e dayanır. BBK, televizyondan e-eğitim cihazlarına kadar her türlü elektronik üretimi yapan, şimdi de Vivo markası ile akıllı telefon da üreten Çinli bir elektronik şirketidir. BBK'nın kurucusu Duan Yongping, cep telefonunun özellikleri dolayısı ile ayrı bir şirket olması gerektiğini düşündüğünden OPPO doğdu. BBK'nın en önemli ve eski çalışanlarından Tony Chen (OPPO'nın şimdiki CEO'su) tarafından kuruluşa başlandı. Çok uluslu bir şirket olacak bu yeni oluşum için isim olarak OPPO seçildi ve 100'den fazla ülkede bu ismin telaffuz edilebilirliği ve herhangi bir olumsuz anlam taşımadığı test edildi.

Ancak, OPPO doğrudan telefon üretimine başlamadı. Öncelikle küçük tüketici elektroniği üretmek konusunda deneyim kazanmak için, MP3 çalarlar yaparak başladı. OPPO, dünyadaki en üst kalite MP3 çalıcıları üreten markalardan biri olmayı başardı. Bu da Oppo'nun akılda kalıcı bir marka olmasını sağladı.

Telefonlar
2008 yılında ilk telefonu üretmeye başladı. Bu arada, OPPO Çin çapında geniş dağıtım şebekeleri kurdu ve büyük mağazalar ile anlaştı. Büyük bütçelerle ve ünlü Güney Koreli pop yıldızlarını kullanarak reklamlara devam etti. Bunun yanı sıra popüler TV şovlarına sponsor oldu.

Akıllı Telefonlar
Oppo, akıllı telefon işine gecikmeli olarak başladı. 2011'de Find modelini Leonardo DiCaprio sözcülüğünde piyasaya sundu. 2012 yılında Tony, Wusha'nın OPPO'nun gelişmesine engel olabileceğini düşündüğünden fabrikanın Çin'in üretim başkenti Dongguan'a taşıdı. Şu anda fabrika dışında Çin'in başkenti Pekin'de, Çin'in finans merkezi Şangay'da ve Çin'in en en modern şehri Shenzhen'de Oppo'nun ofisleri vardır. 2013 yılından itibaren de Find 5 ve N1 modelleri ile Çin dışına açılmaya başladı.

Yenilikler

Oppo'nun ürünlerindeki bazı ilkler:

Oppo Finder: Çıktığında "Dünyanın en ince akıllı telefonu" unvanını aldı
Oppo Find 5: 13 Megapiksel kamera ve donanımsal HDR içeren ilk telefondur
Oppo N1: Döner kameralı ilk akıllı telefondur, Arkasında dokunmatik paneli olan ilk telefondur
Oppo Find 7: Dünyanın en küçük QHD ekranlı telefonudur

OPPO F11 Pro ne zaman çıkıyor? Özellikleri ve fiyatı ne kadar? ile ilgili etiketler 2019
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.