Operator filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

28 Kasım Star TV yayın akışında yer alan Operator adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Operator hangi kanalda? Operator oyuncuları kimlerdir?

28 Kasım Star TV yayın akışında yer alan Operator adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı Operator 2015 yılında vizyona girmiştir..

OPERATOR FİLMİ KONUSU NEDİR?

911 acil çağrı merkezi operatörü olan Pamela’nın kızı ve polis kocası, gizemli bir adam tarafından kaçırılarak rehine olarak tutulur. Adam, polisten şehirdeki tüm polis ve itfaiye birimlerine anonslar yaparak belli merkezlere yönlendirmesini ister. Şehir tarihinin en büyük suçu işlenirken Pamela, zamana karşı yarışmaktadır. Kocasının ise karşısında iki seçenek vardır; ya kızını, ya da şehri kurtaracaktır.

OPERATOR FİLMİ OYUCULARI KİMLERDİR?

Yönetmen: Obin Olson , Amariah Olson

Oyuncular: Mischa Barton, Ving Rhames, Mıchael Pare, Luke Goss

Tür: Aksiyon , Dram , Gerilim

Yapım Yılı: 2015

Operator filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler operatör filmi konusu özet oyuncuları kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.