Operasyonda yaralı kurtulan terörist saklandığı yerde kıskıvrak yakalandı!

Ağrı'nın Patnos ilçesinde aralarında sözde eyalet sorumlusunun da bulunduğu 3 teröristin etkisiz hale getirildiği İHA-SİHA destekli operasyonda yaralı kurtulan "Leşker" kod aldı terörist Kamuran Sıddıki, saklandığı Diyadin ilçesi kırsalında yakalandı. Teröristin üzerinden çok sayıda örgütsel eşya çıktı.

Ağrı'nın Patnos ilçesindeki 3 teröristin etkisiz hale getirildiği operasyonda yaralı kurtulan İran uyruklu "Leşker" kod aldı terörist Kamuran Sıddıki'nin Diyadin ilçesi kırsalında bir aileye sığındığı belirlendi.

Jandarma ekiplerince yeri tespit edilen teröristi yakalamak için bölgeye operasyon düzenledi. Operasyonda terörist Sıddıki ve aileden iki kişi gözaltına alındı.

Sıddıki'nin üzerinde terör örgütü PKK'ya ait çok sayıda örgütsel doküman, bir kalaşnikof, bir tabanca, yaşam malzemesi ve ilaç ele geçirildi.

Operasyonda yaralı kurtulan terörist saklandığı yerde kıskıvrak yakalandı!

İl Jandarma Komutanlığındaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen terörist Sıddıki ve ona yardım ettikleri iddia edilen iki zanlı, savcılık sorgusu sonrası çıkarıldıkları Sulh Ceza Hakimliğince tutuklandı.

Eren-15 Operasyonu kapsamında Ağrı'nın Patnos ilçesi Kartevin Dağı bölgesinde, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığınca 22 Temmuz'da ortak operasyon düzenlenmişti.

Jandarma İHA-SİHA destekli operasyonda, aralarında terör örgütü PKK tarafından yeni görevlendirilen sözde Erzurum eyalet sorumlusunun da yer aldığı 3 terörist silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirilmişti.

Operasyonda yaralı kurtulan terörist saklandığı yerde kıskıvrak yakalandı! ile ilgili etiketler Ağrı terörist Operasyon Patnos Kamuran Sıddıki
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.