Operasyonda topladığı zehri satıp FETÖ'ye gönderdi

25 yıl hapis cezasıyla aranan eski polis Kudret T. özel operasyonla yakalandı. Sniper polisin, Cumhurbaşkanlığı CAT timinde görev yaptığı, zehir baronu ve kripto olduğu ortaya çıktı.

Akşam'dan Devrim Tosunoğlu'nun haberine göre; İstanbul Narkotik polisi 7 yıl Cumhurbaşkanlığı ‘CAT’ timinde çalışmış ve 2016’da işe gelmediği için müstafi sayılan polis Kudret T.’yi hakkında 25 yıl kesilmiş cezası olduğu için Üsküdar’da özel operasyonla gözaltına alındı. Sahte kimliklerle kendisine ev kiraladığı tespit edilen Kudret T. hakkında yapılan incelemelerde şoke edici detaylar ortaya çıktı.

KRİPTOYMUŞ, SNİPER EĞİTİMİ ALMIŞ
7 yıl boyunca Cumhurbaşkanına en yakın olan CAT timinde olan Kudret T.’nin sniper eğitimi aldığı tespit edildi. FETÖ’nün Manisa ve Tunceli’de sohbetlerine katıldığı ortaya çıkan Kudret T.’nin komiserlik sınav sorularını örgütten aldığı belirtildi.

UYUŞTURUCU BARONU
Kudret T.’nin 17-25 Aralık sonrasında Ankara Narkotik Şube’ye verildiği ve ele geçirilen uyuşturucu maddeleri satıp FETÖ’ye yolladığını öğrenildi. Buna göre polis Kudret T.’nin yaşadığı evin 2 kilometrekarelik alanında oturanları ‘suikast’ hazırlığı ihtimaline karşı mercek altına aldı. 2007-2014 yılları arasındaki tüm ‘CAT’ personeli de incelemeye alındı.

F SERiSi 1 DOLAR ÇIKTI
Operasyonda Kudret T.’nin üzerinde yapılan aramalarda polis kimliği ile F serisi 1 dolar ele geçirildi. Narkotik polisi FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girişiminde kimlik yerine kullandığı F serisi 1 dolar ele geçirilmesi üzerine soruşturmayı derinleştirdi.

Operasyonda topladığı zehri satıp FETÖ'ye gönderdi ile ilgili etiketler FETÖ polis uyuşturucu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.