Operasyon bölgesinden acı haber: Şehitler var!

Barış Pınarı Harekatı'ndan acı haber geldi. Bir asker ve 3 ÖSO mensubu şehit oldu.

Güvenlik uzmanı Abdullah Ağar'ın verdiği bilgilere göre Resul Ayn bölgesinde keskin nişancı ateşi sonucu 1 askerimiz şehit oldu, 3 asker ise yaralandı.

Ağar 3 ÖSO askerinin de saldırıda şehit olduğunu duyurdu.

Ağar şu ifadeleri kullandı;

''Bir GÜL, Üç ÇİÇEK. Başımız sağ olsun. İlk şehidimiz.Resul Ayn’ın güneyinde yaşanan çatışmalarda keskin nişancı atışıyla bir Mehmetçik’imiz şehit düştü.Üç de gazimiz var. ÖSO’dan ise 3 şehit, 4 gazimiz. Buna karşılık 109 YPG/PKK’lı etkilizLEŞtirildi.''

Operasyon bölgesinden acı haber: Şehitler var!

MSB: 1 ŞEHİT, 3 YARALI VAR!

Milli Savunma Bakanlığı'ndan konuya ilişkin yapıla açıklamada  “Barış Pınarı Harekat Bölgesinde 10 Ekim 2019 tarihinde PKK/YPG’li teröristlerle çıkan çatışmada bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, üç kahraman silah arkadaşımız ise yaralanmıştır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar dileriz.” ifadeleri kullanıldı.

Operasyon bölgesinden acı haber: Şehitler var! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.