Operasyon 41 nerede çekiliyor? Kandıra nerede, 41 hangi ilin plakası?

Kanal D ekranlarının yeni yarışma programı Operasyon 41 nerede çekiliyor sorusuna izleyenler tanıt arıyor. Sunucu Hasan Yalnızoğlu’nun üstlendiği Operasyon 41 yarışması büyük bir ilgi görüyor. Peki, Kandıra nerede, 41 hangi ilin plakası?

İlk bölümü ile 4 Haziran Pazar akşamında Kanal D ekranlarında yayınlanan Operasyon 41’in yarışmacıları ve konusu kadar yarışmanın nerede ve hangi ilde çekildiği de merak konusu oldu. Survivor'a büyük bir rakip olacağı söylenen yarışmanın sunuculuğunu da yine eski Survivor yarışmacısı Hasan Yalnızoğlu gerçekleştirmekte.

OPERASYON 41 NEREDE ÇEKİLİYOR?

Kocaeli'li yapım şirketi Bekir Gündoğdu'nun sahibi olduğu Bengi yapım tarafından yapılan yarışma, kendi alanlarında birçok ödül ve başarıya ulaşmış 10'ar kişilik iki timin mücadelesine sahne oluyor.

Operasyon 41 nerede çekiliyor? Kandıra nerede, 41 hangi ilin plakası?

Büyük bir bölümü Kandıra'da çekilen yarışmanın dron görüntüleri, Kocaeli’nin usta dron pilotlarından Cemal Kandemir tarafından çekiliyor.

Görev oyunları, erzak, teçhizat ve liderlik oyunlarıyla gizli ve tehlikeli görevleri yerine getirmeye çalışan yarışmacılar, Seçilmiş Savaşcılar Timi'ne girmek için kıyasıya bir mücadele verecek.

Her bölümünde izleyicileri farklı aksiyon ve maceranın beklediği programda, takımlar büyük ödüle ulaşmak için hem birbirleriyle hem farklı oyunlarda fenomenlerin de içinde yer alacağı "Yok Edici" ve "Kötüler" olarak belirlenen iki ayrı izleyenlerin karşısına çıkacak.

41 plakası Kocaeli iline aittir.

Operasyon 41 nerede çekiliyor? Kandıra nerede, 41 hangi ilin plakası? ile ilgili etiketler Kandıra Kocaeli Operasyon 41
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.