Henry Onyekuru'nun gelişinde koronavirüs rötarı

Galatasaray'da 3. kez kiralık olarak forma giymeye hazırlanan Henry Onyekuru'nun gelişi ertelendi. Nijeryalı yıldızın İstanbul'a gelişinde koronavirüs rötarı yaşandığı öğrenildi. Sarı-Kırmızılı yöneticiler, transferde herhangi bir sorun olmadığını, imzaların atılacağını bildirdi.

Dün gece İstanbul'a gelmesini beklenen Galatasaray'ın yeni transferi Henry Onyekuru henüz uçağa binemedi. Sarı-kırmızılı kulübün her konuda anlaştığı ve Monaco'dan kiralayacağı Nijeryalı futbolcunun dün akşam Marsilya'dan İstanbul'a gelecekti. Uçağı kaçıran yıldız ismin bugün Paris üzerinden gelmesi bekleniyordu ancak yine gelen giden yok... Edinilen bilgiye göre Fransa'daki koronavirüs önlemleri kapmasında rötar yaşanıyor.

Test sonuçlarını bekleyen Onyekuru'nun İstanbul'a geldikten sonra karantinaya girmesi de gerekecek. 

Geçen hafta İstanbul'dan Nice'e uçarken ailesini İstanbul'da bırakan Onyekuru, Monaco ile işlemlerin tamamlanmasını bekliyordu. Bir müddet pürüz çıkaran Fransa temsilcisi ile her konuda anlaşılmasından sonra İstanbul'a gelmek için hazırlık yapılırken, iki kez uçağa binmemesi kafaları karıştırsa da Galatasaray Kulübü Nijeryalı isim ve Kulübü Monaco ile ile her konuda anlaştı.

Henry Onyekuru'nun gelişinde koronavirüs rötarı ile ilgili etiketler Henry Onyekuru Galatasaray Monaco
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.