Onyekuru, Eljif Elmas ile takım arkadaşı oluyor!

Galatasaray'da kiralık geçirdiği sezon sonrası dikkatleri üzerine çeken Onyekuru'nun yeni adresinin Napoli olabileceği iddia edildi.

Galatasaray'la olan kiralık sözleşmesinin sona ermesinin ardından gelecek sezon hangi takımda oynayacağı büyük merak konusu olan Henry Onyekuru ile ilgili Belçika basınından gündeme bomba gibi düşen bir transfer iddiası geldi. Ülkede yayım yapan Le Soir gazetesi, bonservisi Everton'ın elinde olmasına rağmen Premier Lig için çalışma iznini bir türlü alamayan Nijeryalının Serie A yolunda olduğunu yazdı.

Fanatik'in geçtiği bilgilere göre, haberde Fenerbahçe'den Eljif Elmas kadrosuna katacağı konuşulan Napoli'nin 22 yaşındaki Onyekuru'nun bonservisi için de Everton'a 16 milyon euroluk bir teklifte bulunduğu öne sürüldü. Nijeryalı yıldız, geçtiğimiz sezon Galatasaray formasıyla çıktığı 44 maçta 16 gol ve 6 asist kaydederek Sarı Kırmızılı takımın lig ve kupada mutlu sona ulaşmasına büyük katkı sağlamıştı.

Onyekuru, Eljif Elmas ile takım arkadaşı oluyor! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Galatasaray İtalya Serie A Eljif Elmas
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.