Onur Ünlü'nün, Recep İvedik sözleri sosyal medyayı salladı! / VİDEO

Leyla ile Mecnun dizisiyle ünlenen yönetmen Onur Ünlü, Şahan Gökbakar'ın Recep İvedik karakteri ilgili sözleri sosyal medya gündeminde ilk sıraya yükseldi.

Birçok önemli projeye imza atan, özellikle Leyla ile Mecnun'daki başarısı ile adından sıkça söz ettiren yönetmen Onur Ünlü, Recep İvedik'in çokyalnız bir karakter olduğunu iddia ettiği video sosyal medyada geniş yankı buldu.

Recep İvedik karakterine ilginç bir bakış açısı getiren Ünlü, ilgili videoda şu ifadeleri kullandı:

“Recep İvedik’i herkes gömüyor. Recep İvedik’in gömülmesinin sebebini anlamıyorum, insanlar neye dayanarak gömüyorlar. Hangi yüksek mevkilerle Recep İvedik’i gömüyorlar. Recep İvedik ile ilgili ileri geri konuşanlar insanlar hangi yüce mizah duygusuna sahipler? Boş konuşuyorlar, ben gömebilirim. Çünkü teorik olarak yaptığı şeyin saçmalığıyla ilgili fikrim var. Recep İvedik acayip yalnız bir karakterdir, dünyadaki en yalnız adamlardan biridir. O yalnızlık Recep İvedik’i tuhaf bir yaratığa dönüştürmüştür. Karakterin çıkış noktasındaki yalnızlık, öldürücü bir yalnızlıktır.”

rturturtutyurt

ONUR ÜNLÜ KİMDİR?

Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi iletişim sanatları bölümünden mezun oldu. Daha sonra Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi iletişim bilimleri anabilim dalında yüksek lisansını tamamladı. 1993-1998 yılları arasında Ah Muhsin Ünlü mahlasıyla birçok şiir yazmıştır. Yazdığı şiirleri Gidiyorum Bu adlı kitapta toplamıştır. 2006 yılında ilk sinema deneyimi olan Polis adlı ilk sinema filminin yapımcılığını, yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendi.

2011-2013 yılları arasında ise Leyla ile Mecnun dizisinin genel yönetmenliğini üstlenen Onur Ünlü, birçok başarıya imza attı. Sosyal medyada fenomen haline dönüşen dizi 3. sezon sonunda yayından kaldırıldı. Bu diziye devam ederken 2012-2013 yıllarında ise Şubat dizisinin genel yönetmenliğini yaptı. Daha sonra Ben de Özledim adlı dizinin yönetmenliğini üstlenmiş, aynı zamanda bu dizide Onur Ünlü rolü ile kendisini canlandırmıştır.

Onur Ünlü'nün, Recep İvedik sözleri sosyal medyayı salladı! / VİDEO ile ilgili etiketler Onur Ünlü recep ivedik leyla ile mecnun
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.