Onur Ünlü ve Hazar Ergüçlü videosu!

Onur Ünlü ve Hazar Ergüçlü görüntüleri! Ünlü yönetmen Onur Ünlü'nün sevgilisi Hazar Ergüçlü ile paylaştığı video gündemde büyük tepki çekti. Vatandaşlar videoyu araştırmaya başladı. Onur Ünlü'nün paylaşımı merak ediliyor. İşte Onur Ünlü ve Hazar Ergüçlü görüntüleri! Onur Ünlü'nün paylaşımı! Detaylar haberimizde...

Onur Ünlü ve Hazar Ergüçlü görüntüleri! Kendisinden 19 yaş küçük sevgilisi Hazar Ergüçlü ile olan videosunu paylaşan Onur Ünlü sosyal medyada büyük tepki çekti. Herkes 10 saniyelik videoyu araştırmaya başladı. İşte Onur Ünlü ve Hazar Ergüçlü videosu! Onur Ünlü'nün paylaşımı! Merak edilen detaylar haberimizde...

Onur Ünlü ve Hazar Ergüçlü videosu!

Onur Ünlü’nün sosyal medya hesabından paylaştığı video, Hazar Ergüçlü hakkında farklı yorumlara sebebiyet verdi. Bir kafede otururlarken videolarını çektirten Ünlü, bu esnalarda Ergüçlü’yü kendisine doğru zorla çekerken görüntüleniyor.

BİTKİNLİĞİ GÖZDEN KAÇMADI

Ergüçlü’nün mutsuzluğu, sanki zorla Onur Ünlü'nün yanındaymışçasına tavırları ve suratındaki bitkinliği takipçilerinin gözünden kaçmadı.

  "SİLAH ZORUYLA TUTULUYORSAN..."

Onur Ünlü'nün tavırları, konuşma tarzı ve Hazar'a davranış biçimi hakkında sosyal medyada kötü yorum almasına sebep oldu. Hatta bazı kullanıcılar güzel oyuncuya"Silah zoruyla tutuluyorsan çaktırmadan göz kırp" yorumlarında bulundu.

 ONUR ÜNLÜ KİMDİR?

Türk senarist, yönetmen, yapımcı, şair, müzisyen ve oyuncu.

Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi iletişim sanatları bölümünden mezun oldu. Daha sonra Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi iletişim bilimleri anabilim dalında yüksek lisansını tamamladı.

KARİYERİ
1993-1998 yılları arasında Ah Muhsin Ünlü mahlasıyla birçok şiir yazmıştır. Yazdığı şiirleri Gidiyorum Bu adlı kitapta toplamıştır.

2006 yılında ilk sinema deneyimi olan Polis adlı ilk sinema filminin yapımcılığını, yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendi.

2011-2013 yılları arasında ise Leyla ile Mecnun dizisinin genel yönetmenliğini üstlendi. Dizi birçok başarıya imza attı. Sosyal medyada fenomen haline dönüşen dizi 3. sezon sonunda yayından kaldırıldı. Bu diziye devam ederken 2012-2013 yıllarında ise Şubat dizisinin genel yönetmenliğini yaptı. Daha sonra Ben de Özledim adlı dizinin yönetmenliğini üstlenmiş, aynı zamanda bu dizide Onur Ünlü rolü ile kendisini canlandırmıştır.

16 Şubat 2015 tarihinde yapımcılığını Ay Yapım'ın, senaristliğini ve yönetmenliğini kendisinin yaptığı Beş Kardeş dizisinin ilk bölümü Kanal D'de yayınlanmıştır.16 Mart 2015'te yayınlanan beşinci bölümünden sonra dizinin yayınına ara verildiği ve yeni bölümlerinin Haziran 2015'ten itibaren devam edeceği açıklandı. Haziran 15'te tekrar başlayan dizi, yaptığı (özellikle 7. bölümdeki hapishane sahnesi olmak üzere) siyasi göndermeler sebebiyle kanal ile yapılan 13 bölümlük anlaşma uzatılmayarak, izlenme oranları iyi olmasına rağmen yayından kaldırıldı.

Beş Kardeş'ten sonra "Sinema işine bu filmi yapmak için girdim." dediği Kırık Kalpler Bankası (Kısaca Bankası) filmini çekti. 2015 Yılının sonlarına doğru vizyona giren yönetmenliğini Türkan Şoray'ın yaptığı Uzaklarda Arama filminin senaryosunu da yazdı.

Daha sonra Eflatuntv ile birlikte yaptığı kısa, komik, absürd videolar youtube üzerinden yayınlandı akabinde Görünen Adam isimli youtube dizisini çekti. Bu iki proje henüz izleyiciyle buluşmadan senaryosunu da yazdığı Aşkın Gören Gözlere İhtiyacı Yok filminin çekimlerine başladı. Özellikle Kırık Kalpler Bankası filmi için Onur Ünlü takipçileri, sosyal medya üzerinden filmin çekimlerinin bitmesinin üzerinden 1 yılı aşkın bir süre geçmesine rağmen hem hâlâ vizyona girmemesinden dolayı hem de filmle ilgili herhangi bir teaser, fragman olmamasından yakınmışlardı.

MÜZİK ÇALIŞMALARI

Ayrıca Onur Ünlü Leyla ile Mecnun ekibiyle kurulan ve daha sonra "Bizim işimiz bu değil" diyerek rafa kaldırılan Leyla The Band grubunda davulcudur. Grup bir dönem konserler vermiştir.

HAZAR ERGÜÇLÜ KİMDİR?
Hazar Ergüçlü 1 Ocak 1992'de Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde doğdu.

Lefkoşa Türk Belediyesi'nde gençlere yönelik tiyatro çalışmaları yapan Hazar Ergüçlü, Derviş Zaim'in yönettiği Gölgeler ve Suretler adlı sinema filmiyle profesyonel oyunculuğa adım attı.

7 Eylül 2011'den itibaren ise Kuzey Güney adlı dizide canlandırdığı Simay karakteri ile televizyonda görünmeye başladı.

Medcezir dizisinde Eylül adlı karakteri canlandırdı. Daha sonra Analar ve Anneler dizisinde Kader adlı karakteri canlandırdı. 2016'da Yüksek Sosyete adlı dizide Cansu karakterini canlandırdı.

Hazar Ergüçlü en son ise Hayat Sırları dizisinde Seher karakterine hayat verdi.

Hazar Ergüç'ünün adı Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer ile anılmıştı.

Onur Ünlü ve Hazar Ergüçlü videosu! ile ilgili etiketler Onur Ünlü Hazar Ergüçlü video görüntüleri paylaşım
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.