Onur Ünlü kaç yaşında? Hazar Ergüçlü ve Onur Ünlü el ele görüntüleri!

Hazar Ergüçlü ve Onur Ünlü el ele görüntü verdi. Geçtiğimiz aylarda magazin gündemine bomba gibi düşen Hazar Ergüçlü ve Onur Ünlü'nün aşkı herkes tarafından konuşuluyor. Vatandaşlar Onur Ünlü'nün yaşamını merak ediyor. Peki Onur Ünlü kimdir? Onur Ünlü kaç yaşında? Hazar Ergüçlü ve Onur Ünlü el ele görüntüleri! Detaylar haberimizde...

Hazar Ergüçlü ve Onur Ünlü el ele görüntüleri! Ünlü yönetmen Onur Ünlü geçtiğimiz aylarda başarılı oyuncu Hazar Ergüçlü ile yeni bir aşka yelken açtı. Ünlü çiftin ele ele görüntüleri magazin gündeminde konuşuluyor. Peki Onur Ünlü kimdir? Onur Ünlü kaç yaşında? Hazar Ergüçlü ve Onur Ünlü el ele görüntüleri! Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

Onur Ünlü kaç yaşında? Hazar Ergüçlü ve Onur Ünlü el ele görüntüleri!
Yönetmen Onur Ünlü ve oyuncu Hazar Ergüçlü birlikteliği geride bıraktığımız aylarda magazin gündemine bomba gibi düşmüş, ikilinin arasındaki yaş farkı yüzünden gözler ikiliye çevrilmişti. 45 yaşındaki Ünlü ve 26 yaşındaki Ergüçlü geride bıraktığımız akşam Asmalımescit’te bir mekanda görüntülendi.

Onur Ünlü kaç yaşında? Hazar Ergüçlü ve Onur Ünlü el ele görüntüleri! - Resim : 2

Çift, arkadaşlarıyla birlikte eğlendikten sonra çıkışta ilk kez el ele poz verdi. Ergüçlü gazetecilerin sorularına sadece “Mutluyuz” diyerek yanıt verdi.

ONUR ÜNLÜ KİMDİR?

Türk senarist, yönetmen, yapımcı, şair, müzisyen ve oyuncu.

Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi iletişim sanatları bölümünden mezun oldu. Daha sonra Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi iletişim bilimleri anabilim dalında yüksek lisansını tamamladı.

KARİYERİ
1993-1998 yılları arasında Ah Muhsin Ünlü mahlasıyla birçok şiir yazmıştır. Yazdığı şiirleri Gidiyorum Bu adlı kitapta toplamıştır.

2006 yılında ilk sinema deneyimi olan Polis adlı ilk sinema filminin yapımcılığını, yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendi.

2011-2013 yılları arasında ise Leyla ile Mecnun dizisinin genel yönetmenliğini üstlendi. Dizi birçok başarıya imza attı. Sosyal medyada fenomen haline dönüşen dizi 3. sezon sonunda yayından kaldırıldı. Bu diziye devam ederken 2012-2013 yıllarında ise Şubat dizisinin genel yönetmenliğini yaptı. Daha sonra Ben de Özledim adlı dizinin yönetmenliğini üstlenmiş, aynı zamanda bu dizide Onur Ünlü rolü ile kendisini canlandırmıştır.

16 Şubat 2015 tarihinde yapımcılığını Ay Yapım'ın, senaristliğini ve yönetmenliğini kendisinin yaptığı Beş Kardeş dizisinin ilk bölümü Kanal D'de yayınlanmıştır.16 Mart 2015'te yayınlanan beşinci bölümünden sonra dizinin yayınına ara verildiği ve yeni bölümlerinin Haziran 2015'ten itibaren devam edeceği açıklandı. Haziran 15'te tekrar başlayan dizi, yaptığı (özellikle 7. bölümdeki hapishane sahnesi olmak üzere) siyasi göndermeler sebebiyle kanal ile yapılan 13 bölümlük anlaşma uzatılmayarak, izlenme oranları iyi olmasına rağmen yayından kaldırıldı.

Beş Kardeş'ten sonra "Sinema işine bu filmi yapmak için girdim." dediği Kırık Kalpler Bankası (Kısaca Bankası) filmini çekti. 2015 Yılının sonlarına doğru vizyona giren yönetmenliğini Türkan Şoray'ın yaptığı Uzaklarda Arama filminin senaryosunu da yazdı.


Daha sonra Eflatuntv ile birlikte yaptığı kısa, komik, absürd videolar youtube üzerinden yayınlandı akabinde Görünen Adam isimli youtube dizisini çekti. Bu iki proje henüz izleyiciyle buluşmadan senaryosunu da yazdığı Aşkın Gören Gözlere İhtiyacı Yok filminin çekimlerine başladı. Özellikle Kırık Kalpler Bankası filmi için Onur Ünlü takipçileri, sosyal medya üzerinden filmin çekimlerinin bitmesinin üzerinden 1 yılı aşkın bir süre geçmesine rağmen hem hâlâ vizyona girmemesinden dolayı hem de filmle ilgili herhangi bir teaser, fragman olmamasından yakınmışlardı.

MÜZİK ÇALIŞMALARI

Ayrıca Onur Ünlü Leyla ile Mecnun ekibiyle kurulan ve daha sonra "Bizim işimiz bu değil" diyerek rafa kaldırılan Leyla The Band grubunda davulcudur. Grup bir dönem konserler vermiştir.

HAZAR ERGÜÇLÜ KİMDİR?
Hazar Ergüçlü 1 Ocak 1992'de Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde doğdu.

Lefkoşa Türk Belediyesi'nde gençlere yönelik tiyatro çalışmaları yapan Hazar Ergüçlü, Derviş Zaim'in yönettiği Gölgeler ve Suretler adlı sinema filmiyle profesyonel oyunculuğa adım attı.

7 Eylül 2011'den itibaren ise Kuzey Güney adlı dizide canlandırdığı Simay karakteri ile televizyonda görünmeye başladı.

Medcezir dizisinde Eylül adlı karakteri canlandırdı. Daha sonra Analar ve Anneler dizisinde Kader adlı karakteri canlandırdı. 2016'da Yüksek Sosyete adlı dizide Cansu karakterini canlandırdı.

Hazar Ergüçlü en son ise Hayat Sırları dizisinde Seher karakterine hayat verdi.

Hazar Ergüç'ünün adı Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer ile anılmıştı.

Ah Muhsin Ünlü - Bana Baktılar

Bugün sokakta yürürken
Bütün kızlar bana baktılar.
Allah Allah
Niye hep bana bakıyorlar ki diye düşündüm?
Sonra da bugün meğer
Murat'ın gömleğini giymişim.

Ah Muhsin Ünlü - Kuşlar Ölürlerse Yere Düşerler

Düşerler ve onları hep zehra toplar
Bir tayın üzerinden çok zaman geçer
Vakit çalar ay yarılır zenciler biter
Beni zehra bilinciyle bir tiren yoklar
Babam girer laborant kendini toplar

Zehra babamı toplamaz balonlar zehra
Kardeşleri kedilerden mordur oteller
Bekler kuşlar, ölürlerse yere düşerler
Yere düşerler ve onları hep zehra toplar
Bronş patlar kardeşim bir, dağılır lise
Annem yokken bizim evi zenciler sağlar
Elimden bir elmadır düşer yerlere
Yerlere bir elmadır elimden düşer
Kuşlar hep ölürlerse elmalar düşer
Elma yerde onları hep zehra toplar
Elma yerde onları hep zehra toplar
Elma yerde onları hep zehra toplar

 

 

Onur Ünlü kaç yaşında? Hazar Ergüçlü ve Onur Ünlü el ele görüntüleri! ile ilgili etiketler Onur Ünlü Hazar Ergüçlü el ele görüntüleri kaç yaşında
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.