Onur Ünlü ile Hazar Ergüçlü arasında kaç yaş fark var? Kimdir? Nereli? Sübyancı açıklaması nedir?

Adını Leyla ile Mecnun dizisiyle daha geniş kitlelere duyuran yönetmen Onur Ünlü ve son dönemin en popüler oyuncuları arasında yer alan Hazar Ergüçlü'nün aşkı magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Ünlü yönetmen bugün sevgilisi ile arasındaki yaş farkından dolayı kendisine sübyancı dendiği için rahatsız olduğu gerekçesiyle savcılığa başvurdu. Peki Onur Ünlü ile Hazar Ergüçlü arasında kaç yaş fark var? Kimdir? Nereli? Sübyancı açıklaması nedir? Tüm detayaları haberimizde bulabilirsiniz...

Yönetmen Onur Ünlü ve oyuncu Hazar Ergüçlü'nün aşkı dolu dizgin devam ediyor. Aralarındaki yaş farkını eleştirenlere inat her yerde el ele giden ünlü çift mutlulularını her fırsatta dile getirse de eleştirilere uğramaktan kaçınamıyor. Ünlü yönetmen kendisinden 20 yaş küçük oyuncu Hazar Ergüçlü ile ilişkisi nedeniyle, sosyal medyada hakarete ve ‘Sübyancı’ denilerek tehditlere maruz kaldığını söyleyip savcılığa başvurdu. Peki Onur Ünlü ile Hazar Ergüçlü arasında kaç yaş fark var? Kimdir? Nereli? Sübyancı açıklaması nedir? Tüm detayaları haberimizde bulabilirsiniz...

Onur Ünlü ile Hazar Ergüçlü arasında kaç yaş fark var? Kimdir? Nereli? Sübyancı açıklaması nedir?

Onur Ünlü: "Sübyancı diyorlar, korkuyorum!"

Sabah gazetesinden Dilek Yaman'ın haberine göre Onur Ünlü, kendisine yöneltilen tehdit içerikli ifadeler nedeniyle savcılığa şikayette bulundu.

"26 yaşındaki Hazar Ergüçlü ile ilişkim nedeniyle sosyal medyada hedef haline getiriliyorum" diyen Ünlü, "Torunun yaşındaki kızla berabersin, sübyancı' diyerek hakkımda linç kampanyası düzenleniyor" ifadesini kullandı.

 Ünlü, "Söz konusu eleştiriler, küçük düşürücü küfürler; itibarıma, haysiyetime yönelik ağır ithamlar. Bu yüzden halk bana karşı öfkeyle yaklaşıyor. Fiziksel bir şiddete maruz kalabilirim" diyerek 61 sosyal medya kullanıcısından şikayetçi oldu.

ONUR ÜNLÜ KİMDİR?

Onur Ünlü (d. 1973, İzmit), Türk senarist, yönetmen, yapımcı, şair, müzisyen ve oyuncu.

993-1998 yılları arasında Ah Muhsin Ünlü mahlasıyla birçok şiir yazmıştır. Yazdığı şiirleri Gidiyorum Bu adlı kitapta toplamıştır.

2006 yılında ilk sinema deneyimi olan Polis adlı ilk sinema filminin yapımcılığını, yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendi.

2011-2013 yılları arasında ise Leyla ile Mecnun dizisinin genel yönetmenliğini üstlendi. Dizi birçok başarıya imza attı. Sosyal medyada fenomen haline dönüşen dizi 3. sezon sonunda yayından kaldırıldı.

Bu diziye devam ederken 2012-2013 yıllarında ise Şubat dizisinin genel yönetmenliğini yaptı. Daha sonra Ben de Özledim adlı dizinin yönetmenliğini üstlenmiş, aynı zamanda bu dizide Onur Ünlü rolü ile kendisini canlandırmıştır.

16 Şubat 2015 tarihinde yapımcılığını Ay Yapım'ın, senaristliğini ve yönetmenliğini kendisinin yaptığı Beş Kardeş dizisinin ilk bölümü Kanal D'de yayınlanmıştır.16 Mart 2015'te yayınlanan beşinci bölümünden sonra dizinin yayınına ara verildiği ve yeni bölümlerinin Haziran 2015'ten itibaren devam edeceği açıklandı.

Haziran 15'te tekrar başlayan dizi, yaptığı (özellikle 7. bölümdeki hapishane sahnesi olmak üzere) siyasi göndermeler sebebiyle kanal ile yapılan 13 bölümlük anlaşma uzatılmayarak, izlenme oranları iyi olmasına rağmen yayından kaldırıldı.

Beş Kardeş'ten sonra "Sinema işine bu filmi yapmak için girdim." dediği Kırık Kalpler Bankası (Kısaca Bankası) filmini çekti.

2015 Yılının sonlarına doğru vizyona giren yönetmenliğini Türkan Şoray'ın yaptığı Uzaklarda Arama filminin senaryosunu da yazdı.

Daha sonra Eflatuntv ile birlikte yaptığı kısa, komik, absürd videolar youtube üzerinden yayınlandı akabinde Görünen Adam isimli youtube dizisini çekti. Bu iki proje henüz izleyiciyle buluşmadan senaryosunu da yazdığı Aşkın Gören Gözlere İhtiyacı Yok filminin çekimlerine başladı.

Özellikle Kırık Kalpler Bankası filmi için Onur Ünlü takipçileri, sosyal medya üzerinden filmin çekimlerinin bitmesinin üzerinden 1 yılı aşkın bir süre geçmesine rağmen hem hâlâ vizyona girmemesinden dolayı hem de filmle ilgili herhangi bir teaser, fragman olmamasından yakınmışlardı.

Filmografisi 

1999 Deli Yürek Senarist
Oyuncu (Umur)
Televizyon dizisi
2004 İstanbul Şahidimdir Senarist Televizyon dizisi
2004 Görünmez Adam Senarist Televizyon dizisi
2004 Kalbin Zamanı Senarist
2005 Körfez Ateşi Senarist Televizyon dizisi
2005 Beşinci Boyut Yönetmen
Senarist

Televizyon dizisi

2006 Polis Yapımcı, yönetmen, senarist İlk sinema filmi Aday—Uluslararası İstanbul Film Festivali Altın Lale Ödülü
Aday—Sinema Yazarları Derneği Ödülleri En İyi Yönetmen Ödülü
Aday—Yeşilçam Ödülleri İlk Film Ödülü
2006 Sırça Köşk Senarist Televizyon dizisi
2007 Çocuk Yönetmen

Senarist

2007 Kör Aşık Senarist Televizyon filmi
2008 Nerede Kalmıştık Yönetmen Televizyon dizisi
2008 Gazi Senarist Televizyon dizisi
2008 Büyük Buluşma Senarist Televizyon dizisi
2008 Güneşin Oğlu Yönetmen, senarist
2009 Kısa'ca Ramazan: Kamil İnsan

HAZAR ERGÜÇLÜ KİMDİR?

Hazar Ergüçlü (d. 1 Ocak 1992, KKTC), Kıbrıs Türkü oyuncusudur.

Lefkoşa Türk Belediyesi'nde gençlere yönelik tiyatro çalışmaları yapan Hazar Ergüçlü, Derviş Zaim'in yönettiği Gölgeler ve Suretler adlı sinema filmiyle profesyonel oyunculuğa adım atmıştır. 7 Eylül 2011 tarihinden itibaren ise Kuzey Güney adlı dizide canlandırdığı Simay Canay karakteri ile televizyonda görünmeye başlamıştır. Medcezir dizisinde Eylül adlı karakteri canlandırmıştır. Daha sonra Analar ve Anneler dizisinde Kader adlı karakteri canlandırmıştır. En son 2016 Aralık'ta bitmiş olan Yüksek Sosyete adlı dizide Cansu karakterini canlandırmıştır.

Filmografisi

Benim Dünyam
Açlığa Doymak
Gölgeler ve Suretler

Dizileri

Yüksek Sosyete
Analar ve Anneler
Medcezir
Kuzey Güney

Onur Ünlü ile Hazar Ergüçlü arasında kaç yaş fark var? Kimdir? Nereli? Sübyancı açıklaması nedir? ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.