Onur Tuna'nın paylaşımına Hande Doğandemir'den 'aşk' emojisi!

Annemizi Saklarken dizisinde Zeynep karakterini canlandıran Hande Doğandemir ile Mucize Doktor dizisinde büyük bir çıkış yakalayan Onur Tuna aşkı sonunda belgelendi. Sosyal medya hesabında Tuna’nın son fotoğrafının altına kalp emojisi koyan Doğandemir’e anında karşılık geldi.

Star TV’deki Annemizi Saklarken dizisinde şu aralarda başarılı bir şekilde kariyerine devam eden Hande Doğandemir, yeni bir aşka doğru yelken açtı. Meslektaşı Onur Tuna ile birlikte olduğu geçtiğimiz haftalarda da iddia edilen oyuncunun telefon kılıfındaki fotoğraf detayı, aşk iddialarını daha da güçlendirmişti.

Karavan pozlarının hemen sonrasında Hande Doğandemir'in, telefonunun arkasındaki fotoğrafta görünen kişinin Onur Tuna olduğu iddia edilmiş ancak bu haber kısa sürede yalanlanmıştı. Son olarak da Tuna’nın sosyal medya paylaşımına Doğandemir’in kalp emojisi ile yorum bırakması dikkatlerin bir kez daha bu yöne çevrilmesine neden oldu.

Onur Tuna'nın paylaşımına Hande Doğandemir'den 'aşk' emojisi!

Aynı şekilde Onur Tuna’da kısa bir süre sonunda Doğandemir’in bu hareketine yine kalp emojisiyle yanıt vermesi ikilinin aşklarının ayyuka çıkmasına sebebiyet verdi.

Onur Tuna'nın paylaşımına Hande Doğandemir'den 'aşk' emojisi! - Resim : 2

Geçtiğimiz aylar içerisinde 'Daha İyi Bir Yarın' filminin setinde tanıştığı ve kendisinden 6 yaş küçük oyuncu Yağızcan Konyalı ile aşk yaşadığı iddiaları ile gündeme gelen Doğandemir, "Öyle bir şey yok arkadaşlar. Birçok dedikodu çıkıyor hangi birini yalanlayayım? Hayatımda kimse yok, olursa niye saklayayım ayrıca?" ifadelerini kullanmıştı.

Onur Tuna'nın paylaşımına Hande Doğandemir'den 'aşk' emojisi! ile ilgili etiketler Hande Doğandemir Onur Tuna
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.