Onur Tuna'dan sette taciz iddialarına ilk yorum!

FOX TV'de yayınlanan Yasak Elma dizisinin yakışıklı oyuncusu Onur Tuna, dizi setinde yaşandığı iddia edilen taciz olayıyla ilgili ilk kez konuştu.

Yasak Elma dizisinde Alihan karakterini canlandıran Onur Tuna, arkadaşı Cem Uçan ve Gülşah Şahin'in düğününde objektiflere takıldı. Tuna, rol adının dizini setinde yaşanan taciz iddiaları hakkında sessizliğini bozdu.

"ADINI BİLE ZİKREDEMİYORUM"

Çiftin nikah şahitliğini yapan oyuncu, rol aldığı 'Yasak Elma' dizisinin setinde Talat Bulut'un kostüm sorumlusu Özge Ş.'yi taciz ettiği iddialarıyla ilgili, "Yargıya taşındığı için net konuşamayacağım doneler var. Adını bile zikredemiyorum, çok berbat bir olay. Fikrimi daha sonra açıklayacağım" dedi.

"KRAVATINI DÜZELTECEKTİM, DUDAĞIMDAN ÖPTÜ"

Talat Bulut'un tacizine uğradığını iddia eden 19 yaşındaki kostüm asistanı Ö.Ş., olayı yargıya taşıdı. Genç kız yaşadığı taciz anını şu sözlerle anlattı: "Talat Bulut'un kravatını düzeltecektim, 'Gel, arka tarafta bakalım' dedi. Orada beni dudağımdan öptü ve gitti. O olayın şokuyla kaldım öylece ve yapım ekibinin yanına çıktım. Beni öperken yanımda kimse yoktu. Ama beni oraya çağırırken şahitlerim var."

Onur Tuna'dan sette taciz iddialarına ilk yorum! ile ilgili etiketler Yasak Elma Taciz Talat Bulut Onur Tuna
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.