Onur Şener'in vefat haberi minik kızına bugün pedagoglar eşliğinde verilecek

Ankara'da 3 kişi tarafından vahşice öldürülen müzisyen Onur Şener'in (45) yakın dostu ve davasını üstlendiği avukatı Meltem Banko, tv8'de yayınlanan 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programına telefonla bağlandı. Sanatçılardan konserlerinde Onur Şener'i hatırlatmalarını isteyen Meltem Banko, Onur Şener'in kızının henüz babasının öldüğünden haberinin olmadığını ve bugün pedagoglar eşliğinde öğreneceğini belirtti.

Müzisyen Onur Şener'in vefatı herkesi derinden üzdü.  Şener’in ‘istek şarkı’ nedeniyle tartışma yaşadığı üç kişi tarafından vahşice katledilmesi tüm Türkiye’yi ayağa kaldırdı. Şener'in yakın dostu ve davasını üstlenen avukat arkadaşı Meltem Banko,  'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programına telefonla bağlandı. Banko, sanat camiasına seslenerek, ''Lütfen haklı davamızda bizleri yalnız bırakmayın.'' dedi. Şener'in vefatından minik kızının henüz haberinin olmadığını söyleyen Banko, babasının vefatının bugün pedagoglar eşliğinde açıklanacağını söyledi.

Onur Şener'in vefat haberi minik kızına bugün pedagoglar eşliğinde verilecek


İşte Meltem Banko'nun açıklamalarından satır başları...

Melek kalpli bir insanı kaybettik. Acımız çok büyük, tarifsiz. Aile perişan. Az önce ablasıyla telefondaydım. Hepimiz çok üzgünüz. Bu şekilde bir sonu haketmeyen melek kalpli bir insanın vahşice öldürülmesi olayıyla karşı karşıyayız ve çok üzgünüz. Bizler arkadaşları olarak bu davayı sonuna kadar götüreceğiz. Gerçekten hayatta böyle parayla, pulla hiç derdi olmayan, insanları bir makam, mevki için sevmeyen, insanları olduğu gibi kabul eden, en doğal kendiyle barışık, hayatı gerçekten kendi halinde olan, ne yaparsa en iyisini yapan ama bunu hiç ticari olarak düşünmeyen bir insandan bahsediyoruz. Onur Şener'den bahsediyoruz. Babalığın kitabını yazan, kızına aşık, kızı için canını veren muhteşem bir insanı kaybettik. Her şey bir yana bu şekilde canice yüzü parçalanarak öldürülmesi çok büyük bir vahşet. Biz dün yakınları olarak ona son kez baktık. Yaşadığımız duyguyu tarif edemeyiz. Bu kadar.


''YÜZÜ PARAMPARÇAYDI''


Morgda gördüm. Yüzü paramparça, dikilmiş. Çok acıydı. Ama bunların adalet önünde hepsinin hesabı sorulacak. Biz bunun için sonuna kadar mücadele edeceğiz. Ben buradan tüm sanat camiasına, tüm müzik dünyasına, gece sahne alan tüm sanatçılara seslenmek istiyorum. Lütfen haklı davamızda bizleri yalnız bırakmayın. Biz sizler için de mücadele edeceğiz bu dava sürecinde. Sizlerin gece daha güvenli bir şekilde sahne almanız için de mücadele vereceğiz. Bu konuda da birtakım girişimlerimiz olacak. Bizim içimiz gerçekten yanıyor.


Olay anına ilişkin şu an bir açıklama yapamam. Soruşturma aşamasında. Çok özür diliyorum ama önümüzdeki haftalarda konuşurum. Davama zarar verecek bir şey söyleyemem. Davanın bütün Türk milleti adına birleştirici unsur olması için mücadele ediyorum.

Onur Şener'in vefat haberi minik kızına bugün pedagoglar eşliğinde verilecek - Resim : 2

 ''SANATÇILARIN ONUR ŞENER'İ HATIRLATMALARINI İSTİYORUZ''


Ailesiyle dün gece saat 2'ye kadar beraberdik. Toplantı yaptık. Anneye Onur deyince 'ah yavrum' diye feryat ediyor. Dava sürecinde vahşi cinayeti unutturmayalım. En yüksek ceza almaları için mücadele edelim. Biz Onur Şener isminin unutulmasını istemiyoruz. Tüm sanatçıları sahne almadan önce Onur Şener'i hatırlatmalarını istiyoruz. Mesleğinden dolayı öldürüldü.

 MİNİK KIZI ACI HABERİ BUGÜN ÖĞRENECEK

Dün Onur Şener'in eşiyle görüştüm. Kızına babasının öldüğü pedagog eşliğinde söyleneyeceğini belirtmişti. Tekrar kendisiyle görüşeceğim. En son haber açıklanmamıştı. Tabii ki pedagoglar eşliğinde açıklanacak. Babası kızına aşıktı, kızı da babasına aşıktı. Minicik bir evladı babasız bıraktılar. Kabul edilemez.

Onur Şener'in vefat haberi minik kızına bugün pedagoglar eşliğinde verilecek - Resim : 3


Barınaktan edindiği 3 tane köpeği vardı, evladı gibi severdi. Bu konuda çok hassas bir insandı. Sokak hayvanları için verdiği konserler vardı. Her şeyi yardım olarak düşünürdü, ticari olarak düşünmezdi.

 

 

 

Onur Şener'in vefat haberi minik kızına bugün pedagoglar eşliğinde verilecek ile ilgili etiketler 2. Sayfa meltem banko onur şener
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.