Onur Şener'in katil zanlıları için bakanlıktan açıklama geldi! Açığa alındılar

Ankara'da istek edilen şarkıyı bilmediği gerekçesile öldürülen Onur Şener'in katil zanlısı olan 2 bakanlık çalışanı tutuklanmıştı. Haluk Levent, bakanlığın açıklamasını paylaşarak o kişilerin açığa alındığını duyurdu.

Ankara'nın Çankaya ilçesindeki bir eğlence mekanında sahne alan müzisyen Onur Şener, karaoke yapmadan şarkı söylemesini isteyen grubun talebini yerine getirmediği için katledildi. Olayla ilgili 3 kişi tutuklandı. 

 Olayı sosyal medyadan ilk duyuran isimlerden biri olan Haluk Levent, bugün Onur Şener cinayetinden tutuklanan iki kişinin Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından açığa alındığını açıkladı.

Haluk Levent sosyal medya hesabından, müzisyen Onur Şener'in öldürülmesiyle ilgili yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: 

"Çalışma Bakanlığından tarafıma şöyle bir açıklama geldi. İletmek istedim. Ayrıca sayın bakanımız Vedat Bilgin’in iki çalışanı açığa aldığını söylediler. Olayla ilgili iki müfettişin görevlendirilmiş. “Bizler de bu olayın takipçisi olacağız” kimsenin şüphesi olmasın dediler."

 

TUSAŞ'TAN DA AÇIKLAMA GELDİ: İŞTEN ÇIKARILDI

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ), müzisyen Onur Şener cinayetinin şüphelileri arasında yer alan Semih Soyalp'in iş akdinin feshedildiğini bildirdi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Ankara'da müzisyen Şener'in hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan olayda isimi geçen Soyalp, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii tarafından işten çıkarıldı.

Onur Şener'in katil zanlıları için bakanlıktan açıklama geldi! Açığa alındılar ile ilgili etiketler Haluk Levent onur şener bakanlık açığa alma
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.