Onur Şener kimdir? Neden öldü? Onur Şener katilleri kimdir?

Ankara'da bir eğlence mekanında sahne alan müzisyen Onur Şener, "istek şarkı"yı bilmemesi ve farklı tarzda seslendirmesi sebebiyle öldürüldü. Yapılan haberlerin ardından Onur Şener'in hayatı ve ölüm sebebi büyük bir merakla araştırılmaya başlandı. Peki, Onur Şener kimdir? Neden öldü? Onur Şener katilleri kimdir? İşte detaylar...

Onu Şener neden öldü? Katilleri kim? Ankara'nın Çankaya ilçesinde bir eğlence mekanında müzisyenlik yapan Onur Şener, istek parçasını farklı tarzda söylediği için darbedildi. Aldığı darbelerle ağır yaralanan Şener, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Türkiye'yi yasa boğan cinayet haberinin ardından Onur Şener'in yaşamı ve ölümüne ilişkin detaylar araştırılıyor. Ayrıntılar haberimizde... 

Onur Şener kimdir? Neden öldü? Onur Şener katilleri kimdir?

ONUR ŞENER KİMDİR?

Müzisyen olan Onur Şener'in 1977 doğumlu olduğu söylenmektedir. Türk Eğitim Derneği (TED) 1995 mezunu olan Onur Şener, çok sevdiği müzikle kariyerine devam etti. 2013 yılında O Ses Türkiye ve Acun Ilıcalı ile tanıştı.

O Ses Türkiye programında "Show Must Go On" şarkısıyla hafızalara kazınan Onur Şener, Hadise ile de düet yapmıştı. Şener'in sesi oldukça beğeni toplarken yıllar içerisinde birçok mekanda sahne aldı. Şener evli ve bir kız çocuğu babasıydı.

ONUR ŞENER NEDEN ÖLDÜ? KATİLLERİ KİMDİR?

Ankara'nın Çankaya ilçesinde bir eğlence mekanında Onur Şener'i dinlemeye gelen3 kişi, istekte bulundukları parçayı farklı tarzda söyleyen müzisyen ile tartıştı. Eğlence mekanına iki kadın arkadaşlarıyla gelen A.G., S.S. ve İ.K., Onur Şener'i mekandan çıktıktan sonra kırdıkları şişelerle yaraladı. Şener, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

 

 

 

 

Onur Şener kimdir? Neden öldü? Onur Şener katilleri kimdir? ile ilgili etiketler ölüm cinayet onur şener
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.