Onur Şener cinayetinde Haluk Levent'ten bomba iddia

Ankara'da istek yapılan bir şarkıyı bilmediği için öldürülen şarkıcı Onur Şener, sosyal medyada gündem oldu. Haluk Levent sosyal medya hesabından Onur Şener'i öldüren 3 kişinin kimlikleriyle ilgili çarpıcı bir iddiada bulundu.

Ankara Çankaya ilçesinde istek edilen bir şarkıyı bilmediği gerekçesiyle öldürülen Onur Şener, sosyal medyanın da gündemine yerleşti.

 

3 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

İstek şarkıyı bilmediği için 3 kişi tarafından şişelerle darp edilen Şener, boynundan ve yüzünden ağır yaralanarak kaldırıldığı hastaneden hayatını kaybetmişti. 2 kız çocuk babası olan Şener'i öldüren 3 kişinin gözaltına alındığı bildirildi. 

"2'Sİ MÜFETTİŞ, BİRİ MÜHENDİS"

Ünlü şarkıcı Haluk Levent ise sosyal medya hesabından paylaşım yaparak Onur Şener'in öldürülmesine tepki gösterdi. AHBAP derneği kurucusu olan Levent, Şener'i öldüren 3 kişinin kimlikleriyle ilgili bir iddia ortaya attı.

Onur Şener cinayetinde Haluk Levent'ten bomba iddia

 

 

 

Onur Şener cinayetinde Haluk Levent'ten bomba iddia ile ilgili etiketler Haluk Levent cinayet onur şener istek şarkı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.