Onur Saylak'ın yönettiği Uysallar dizisinin konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var?

Yönetmenlik koltuğuna oturduğu Şahsiyet dizisi ile ulusal ve uluslararası ödül alan Onu Saylak yeni dizisi Uysallar'ın konusu nedir? Birçok usta ismin bir araya geleceği Uysallar dizisi Netflix'te yayınlanacak.

Uysallar dizisinin konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var? Hem oyunculuğu hem de yönetmenliğiyle beğeni toplayan sanatçılardan Onur Saylak bu kez Netflix'te Uysallar dizisi ile izleycinin karşısına çıkacak.

Oyuncu kadrosunda Uğur Yücel, Haluk Bilginer gibi yıldızların yer aldığı Uysallar dizisinin senaryosu yazar Hakan Günday'a ait. Peki Uysallar dizisinin konusu nedir?

 UYSALLAR DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Onur Saylak’ın rejisi ve Ay Yapım’ın yapımcılığındaki dizi, şimdiden pek çok kişinin merakla beklediği bir yapım. Dizide, Şahsiyet dizisinde de Saylak’ın birlikte çalıştığı usta oyuncu Haluk Bilginer rol alıyor.

Ayrıca, yine usta isimlerden Uğur Yücel de dizinin kadrosunda. Halihazırda Kırmızı Oda’da da konuk oyuncu olan Uğur Yücel, şu sıralar iki dizi arasında mekik dokuyor!

Ayrıca Lal isimli tek kişilik oyunuyla da ödüller almıştı. Ancak Covid 19 salgını nedeniyle oyuna ara verilmişti. Bu kez Netflix’in yeni dizisinde kamera karşısına geçiyor Songül Öden.

Dizinin dikkat çeken bir diğer ismi ise Çukur dizisinde 4 sezon oynayan Öner Erkan oldu. Erkan, Çukur’da Selim karakterine hayat veriyordu.

Uysallar’ın konusu ise şöyle:

Mimar Oktay Uysal eşi, iki çocuğu ve babasından oluşan ailesinden gizli olarak bir punk hayatı sürmeye başlar. Ancak o sırada ailesi de Oktay’dan gizli kendi dünyalarını kurmanın peşindedir. Uysal ailesinin yalanlarla dolu bir evi, Oktay’ın da inşa etmesi gereken bir hapishanesi vardır. Ailene karşı kendin olabilmek mümkün müdür yoksa herkesin ikinci bir hayata mı ihtiyacı vardır?

 

 

Onur Saylak'ın yönettiği Uysallar dizisinin konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var? ile ilgili etiketler Netflix Onur Saylak uysallar dizisi konusu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.