Onur Market'te 4 L Pet Biryağ Ayçiçek Yağında şok indirim! İşte Onur Market sıvı yağı fiyatları!

Ve sonunda Türkiye’de herkes tarafından büyük bir merakla beklenen Ayçiçek Yağı indirimi Onur Market'ten geldi. 4 L Pet Biryağ Ayçiçek Yağındaki şok indirim herkesi şaşkına çevirdi. Online olarak Onur Market’ten alacağınız Ayçiçek yağı sadece stoklarla sınırlı olacak.

Yaşanan ekonomik sıkıntılar ve temel gıda ürünlerine gelen fahiş zamlar sonrasında artan Ayçiçek Yağı fiyatları, vatandaşları kara bir düşünceye itmişti. Bu konuda araştırmalarımıza devam ederken İstanbul başta olmak üzere Bursa, Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ’da şubeleri bulunan Onur Market’teki 4 L Pet Biryağ Ayçiçek Yağı indirimini sizlerin karşısına çıkardık.

Onur Market’te stoklarla sınırlı olan 4 L Pet Biryağ Ayçiçek Yağı indirim ile birlikte sadece 56.99 TL’ye sizin olacak. Bir an önce sizde bu müthiş ayçiçek yağı indirimden yararlanmak istiyorsanız stok sınırına takılmadan Onur Market’e uğramayı unutmayın.

Onur Market'te 4 L Pet Biryağ Ayçiçek Yağında şok indirim! İşte Onur Market sıvı yağı fiyatları!

Onur Market’in internet sitesinde Biryağ 4 Litre Ayçiçek Yağı 56.99 liraya satılmaya başlandı. Sizde bu müthiş ayçiçek yağı indirimini kaçırmak istemiyorsanız aşağıdaki linke tıklayarak alışverişinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Ayçiçek yağı indirimi için tıklayınız...

Onur Market'te 4 L Pet Biryağ Ayçiçek Yağında şok indirim! İşte Onur Market sıvı yağı fiyatları! ile ilgili etiketler Onur Market ayçiçek yağı sıvı yağ
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.