Onur Can Özcan kimdir?

Şile'de 5 kişinin içerisinde olduğu tekne, alabora oldu. Teknede bulunan 5 kişiden biri hayatını kaybetti.Genç müzisyen Onur Can Özcan'ı arama çalışmaları ise devam ediyor. Herkes Onur Can Özcan'ın kim olduğunu araştırmaya başladı. Peki Onur Can Özcan kimdir? Kaç yaşında? Şarkıları nelerdir? Detaylar haberimizde...


Onur Can Özcan kimdir? Teknenin alabora olmasından sonra genç müzisyen Onur Can Özcan kayboldu. Şile'de 5 kişinin içerisinde olduğu teknenin içerisinde olan 5 kişiden biri hayatını kaybetti.Müzisyen Onur Can Özcan'ı arama çalışmaları ise devam ediyor. Peki Onur Can Özcan kimdir? Bulundu mu? Kaç yaşında? Şarkıları nelerdir? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

Onur Can Özcan kimdir?

SuperHaber'in edindiği bilgilere göre teknenin alabora olmasının ardından kaybolan Onur Can Özcan, müzik piyasasında son dönemde kendisinden söz ettirmeye başlayan bir müzisyen.


Solo performansları bulunan Özcan aynı zamanda söz yazarlığı da yapıyor. Geleceğin yıldızları arasında gösterilen Özcan'ın ailesi yetkililerden gelecek iyi bir haberi bekliyor.

ONURCAN ÖZCAN KİMDİR?
​Yirmi bir yaşındaki besteci, solist ve söz yazarı Onurcan Özcan, YouTube'da yayınladığı videolar milyonlarca kez tıklanan ve son dönemde gençler arasında popüler olan bir isim.

Özellikle "Yaramızda Kalsın", "Yalnızlığın Ezgisi", "Çilingir", "Kibrit", "Gülümse Kadın" ve "İntihaşk" gibi şarkılarıyla geniş kitleler tarafından tanınan Özcan'ın doğum yeri hakkında ise net bir bilgi yok.

FERHAT GÖÇER: DUA EDİYORUM...

Ünlü sanatçı Ferhat Göçer de genç müzisyenin tekne kazasında kaybolduğunu belirterek kendisi için dua ettiğini belirtti. Göçer sosyal medya hesabından ''Son albümde “Yalnızlığın ezgisi “eserini okuduğum çok genç ve büyük yetenek onurcanözcan Şile’de tene kazasında kayboldu haberi geldi.. çok üzgünüm umarım doğru değildir,kurtulması için dua edyorum'' paylaşımını yaptı.

 

Onur Can Özcan kimdir? ile ilgili etiketler onur can özcan kimdir bulundu mu kaç yaşında
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.