Onur Büyüktopçu mum gibi eridi

Kiralık Aşk dizisi ile yıldızı parlayan, Onur Büyüktopçu, nam-ı diğer Koriş'i görenler tanıyamadı. Geçtiğimiz yıllarda sunduğu yemek programıyla ilgi odağı olan Onur Büyüktopçu, karantina sürecinde verdiği kilolarla dikkat çekti.

2020 yazında Yalıkavak'ta bulunan bir plajda denize girerken görüntülenen Onur Büyüktopçu'nun kilolu hali dikkat çekmişti. Eski fit görünümünden uzaklaşan Büyüktopçu, karantina sürecinde adeta iğne ipliğe döndü. Büyüktopçu (39), geçtiğimiz gün Etiler'de görüntülendi. Market çıkışı görüntülenen oyuncu, muhabirlerin sorularını cevaplayıp karantina günlerinde beslenmesine dikkat ettiğini vurguladı.

FİT HALİ DİKKAT ÇEKTİ

Zayıf haliyle dikkat çeken Büyüktopçu "Karantina günlerinde beslenmeme dikkat ettim. 10 kilo verdim. Spor da tabii şart" diye konuştu.

Onur Büyüktopçu mum gibi eridi


YENİ PROJE MÜJDESİ

"Yakın zamanda bir projeniz var mı?" şeklindeki soruya birkaç senaryo okuduğunu belirterek "Kısa zaman sonra sürpriz yapabilirim" şeklindeki açıklamasıyla yeniden ekranlarda olabileceğinin müjdesini verdi.

 

 

Onur Büyüktopçu mum gibi eridi ile ilgili etiketler Onur Büyüktopçu Etiler Karantina
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.