Onur Büyüktopçu da estetik harikası çıktı!

Şu sıralar TV 8'de Yemekteyiz programını sunan ünlü sunucu ve oyuncu Onur Büyüktopçu, Hülya Avşar'ın programında bilinmeyenlerini anlattı.

Oyuncu ve sunucu Onur Büyüktopçu 'Bir Hülya Avşar Sohbeti' programına katıldı. Estetiğe karşı olmadığını söyleyen Büyüktopçu, burun estetiği yaptırdığını açıkladı.

"ESKİ BURNUMLA 5 REKLAM ÇEKTİM"

''Burnum çok kemerliydi, çok özgüvensizdim. Ayna karşısına geçtiğimde 'Allah'ım şu burnum birden değişsin' derdim. Sonra 'Allah'ım sen yarattım bunu, ben neden bozayım' dedim. Ama sonra oyunculuk ilgili görsel bir iş yapmaya başladığımda, eski burnumla bir senede beş reklam çektim.


Burnumu yaptırdım, reklam hayatım bitti. Ben kemerli burnu yakıştıramadım kendime 20'li yaşların başındaydım, şimdiki aklım olsa yaptırır mıydım? Bilemiyorum.

İşte ünlü oyuncunun estetiksiz hali:

5a912683ae7849138c64e3c2_1

Onur Büyüktopçu da estetik harikası çıktı! ile ilgili etiketler Onur Büyüktopçu estetiksiz burnu eski hali
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.