Onur Buldu baba oluyor! Bebeğinin cinsiyeti ortaya çıktı

2020 yılının Nisan ayında İngilizce öğretmeni Duygu Koz ile nikah masasına oturan Güldür Güldür Show'un 'Bilal'i Onur Buldu baba olmaya hazırlanıyor. Çiftin bebeklerinin cinsiyeti belli oldu.

Güldür Güldür Show'da 'Bilal' karakterini canlandıran oyuncu Onur Buldu, 2020 yılının Nisan ayında hayatını sevgilisi Duygu Koz ile birleştirmişti. İlk başta sade bir tören yapan ikili koronavirüs sebebiyle erteledikleri düğünlerini ise nikahtan 5 ay sonra yapmışlardı. Kısa bir süre önce ise Onur Buldu’nun babalık heyecanı yaşadığı ortaya çıkmıştı.

Onur Buldu baba oluyor! Bebeğinin cinsiyeti ortaya çıktı

BEBEKLERİ KIZ OLACAK

Onur Buldu ile eşi Duygu Kozoğlu’nun bebek haberini nazar korkusuyla sakladıkları öğrenilmişti. İlk kez babalık sevinci yaşamaya hazırlanan Onur Buldu’nun bebeğinin cinsiyeti belli oldu. Onur Buldu ve Duygu Kozoğlu'nun bebekleri kız olacak.

Onur Buldu baba oluyor! Bebeğinin cinsiyeti ortaya çıktı ile ilgili etiketler Bebek onur buldu Duygu Koz
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.