Onur Akay'dan Bülent Ersoy açıklaması

Bülent Ersoy, erkeklik dönemine ait fotoğraflarını 2016 yılında Facebook hesabından paylaştığı için meslektaşı Onur Akay’a, 50 bin TL tazminat istemiyle dava açmıştı. Mahkeme, davanın 4 yıl aradan sonra 29 Nisan günü, 22. Asliye Hukuk Mahkemesi’nde görülmesine karar verdi. Konu ile ilgili SuperHaber' konuşan Akay, ''Bir sıkıntı olabileceğini hiç düşünmedim. Şimdiki aklım olsa Bülent Ersoy'u hiç üzmezdim. Beni affedeceğinden eminim'' dedi.

22. Asliye Hukuk Mahkemesi, 2017 yılında görülen ilk duruşmada dosya içeriğine girmeden görevsizlik kararı vermişti. Mahkeme, davanın 4 yıl aradan sonra 29 Nisan günü, 22. Asliye Hukuk Mahkemesi’nde görülmesine karar verdi.

 Onur Akay'dan Bülent Ersoy açıklaması


Fotoğrafların paylaşılmaması gerektiğinden haberi olmadığını söyleyen müzisyen Onur Akay, ''Hep özür diledim, yine dilerim. Bülent Ersoy'un beni affedeceğinden eminim.'' dedi.

''TELEVİZYONDA ESKİ GÖRÜNTÜLERİ YAYINLANINCA BEN DE PAYLAŞTIM''

29 Nisan günü yeniden görülecek dava ile ilgili SuperHaber'e konuşan Onur Akay, olayın geçmişini anlatarak ''2016 yılında o gün bir televizyon kanalında Bülent Ersoy ile ilgili bir belgesel izliyordum. Belgeselde eski yıllara ait görüntüleri vardı. Ben de televizyonda yayınlanınca tbt (eski fotoğrafları paylaşmak için kullanılan bu hashtag) yaptım. Bunu yaparken fotoğrafların paylaşılması gerektiğini bilmiyordum. Ben sahte bir fotoğraf paylaşmadım. Televizyonda Bülent Ersoy'un eski filmleri de verildiği için bir sıkıntı olabileceğini hiç düşünmedim'' dedi.

''BÜLENT ERSOY İLE KONUŞACAĞIM''

''Asla 'iyi ki yaptım' demiyorum. Şimdiki aklım olsa yapmam.'' diyerek pişmanlığını dile getiren Akay, Ersoy ile kendisinin de konuşacağını bildirerek sözlerini şöyle sürdürdü; ''Ben Bülent Ersoy ile büyüdüm. Onu üzdüğüm için çok pişmanım. Kitabımı ona ithaf ediyorum. Beni affetmese bile yine de ona ithaf ediyorum. Dava doğum günümden bir gün sonra görülecek. Umarım güzel bir doğum günü olur benim için. Bülent Ersoy ile ortak bir dostumuz var. Kendisinden beni affedeceğini duydum. Eminim davayı geri çekecek. Ben öyle hissediyorum. Kendisiyle konuşacağım.''

Onur Akay'dan Bülent Ersoy açıklaması ile ilgili etiketler Onur Akay Bülent Ersoy dava fotoğraf Facebook
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.