Onu hiç böyle görmediniz! Bülent Ersoy yeni imajıyla şaşırttı

Türk sanat müziğinin Diva'sı Bülent Ersoy imaj değişikliğine gitti. Sahne performansının yanı sıra pahalı mücevherleri ve kostümleriyle de sık sık gündem olan Bülent Ersoy saçlarını kızıla boyattı. Diva son halini Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

Bülent Ersoy'un son hali görenleri şaşırttı. Bu akşam Karabük’te gerçekleşecek konseri öncesi öncesi bakıma giren Bülent Ersoy imaj değiştirdi. Ersoy siyah renkte olan saçlarını kızıla boyattı. Bülent Ersoy'un son hali sosyal medyaya damga vurdu.

 
SAÇLARINI KIZILA BOYATTI

Lükse olan düşkünlüğüyle bilinen Bülent Ersoy son olarak yenilediği imajıyla gündem oldu. Yeni imajını ''Karabük geliyorum ❤️'' notuyla 286 bin takipçili Instagram hesabından yayınlayan Bülent Ersoy'a beğeni ve yorum yağdı.

Safiye Soyman, Bülent Ersoy'un paylaşımına ''Harikaaaaaaa aşkıma her şey yakışırrr❤️'' yorumunda bulundu. Sisi lakaplı Seyhan Soylu ise Ersoy'un karesine ''Süper olmuş kızıl saç bayıldım … Her şey gönlünce olsun yaşamın boyunca ne arzu ediyorsan Allah gönlüne göre versin çok uzun Ömürlü ve tebessüm dolu bir yaşam dileğiyle .. Sevgili dostum ve manevi annem…'' notunu düştü.


İşte Diva'nın yeni imajı...

Onu hiç böyle görmediniz! Bülent Ersoy yeni imajıyla şaşırttı

Onu hiç böyle görmediniz! Bülent Ersoy yeni imajıyla şaşırttı - Resim : 2

Onu hiç böyle görmediniz! Bülent Ersoy yeni imajıyla şaşırttı ile ilgili etiketler Bülent Ersoy Sosyal Medya Instagram diva imaj degişim
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.