Onu hiç böyle görmediniz! İşte Arzum Onan'ın şaşırtan değişimi

Meslektaşı Mehmet Aslantuğ ile 23 yıldır mutlu bir evliliği olan 47 yaşındaki oyuncu Arzum Onan imaj değişikliğine gitti. Setlere döneceği konuşulan Onan yıllardır uzun kullandığı saçlarını sürpriz bir kararla kestirerek şaşırttı.

Geçtiğimiz günlerde eşi Mehmet Aslantuğ ile yıllar sonra ekranlara döneceği haberleriyle gündeme gelen Arzum Onan, imajını değiştirdi. Yıllardır saçlarını omuz hizasında kullanan Onan, bu sefer kısacık kestirdi. Güzel oyuncu, yeni halini sosyal medya hesabından paylaştı.

Onu hiç böyle görmediniz! İşte Arzum Onan'ın şaşırtan değişimi

Instagram'da 1,3 milyon takipçisi bulunan Arzum Onan, son halini sevenleriyle paylaşarak "Değişiklik iyidir" notunu düştü. Oyuncunun paylaşımı kısa sürede 114 binden fazla beğeni aldı.

Onu hiç böyle görmediniz! İşte Arzum Onan'ın şaşırtan değişimi - Resim : 2

ÜNLÜ İSİMLERDEN BEĞENİ YAĞMURU

47 yaşındaki oyuncunun paylaşımını gören Songül Öden, Asuman Krause, Uğurkan Erez, Hazal Kaya, Burcu Kara, Hande Kazanova ve İpek Acar gibi ünlü isimler beğenilerini dile getirdi.

SETLERE DÖNÜYOR

Son olarak Masumiyet dizisinde rol alan Mehmet Aslantuğ'un yeni projesinde eşi Arzum Onan ile rol alacağı ileri sürüldü. İkili, 1997 yılında ekrana gelen 'Sıcak Saatler' dizisinin devam hikayesini 'Son Cemre' adıyla yeniden çekecekler. Eşinin ricası üzerine tekrar setlere dönmeye hazırlanan Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ, yıllar önce oynadığı 'Sedat Yalçın' ve 'Buket Hazal'ın değişen hayatlarını anlatacak.

 

 

Onu hiç böyle görmediniz! İşte Arzum Onan'ın şaşırtan değişimi ile ilgili etiketler Mehmet Aslantuğ Arzum Onan Instagram Sosyal Medya Masumiyet imaj
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.