Onu daha önce hiç böyle görmediniz! İbrahim Çelikkol yeni imajıyla şaşırttı

Birce Akalay ile birlikte başrolünü paylaştığı, Netflix'te yayınlanan Kuş Uçuşu dizisinde hayat verdiği Kenan karakteriyle izleyici karşısına çıkan İbrahim Çelikkol imaj değiştirdi. Saç ve sakalını uzatan 40 yaşındaki oyuncunun yeni tarzı hayranları tarafından beğeni yağmuruna tutuldu. İşte İbrahim Çelikkol'un son görüntüsü...

Daha önce Keskin Bıçak, İffet, Kördüğüm, Siyah Beyaz Aşk, Muhteşem İkili, Doğduğun Ev Kaderindir, Bir Zamanlar Çukurova gibi yapımlarda rol alan ve şimdilerde Netflix'te izleyiciyle buluşan 'Kuş Uçuşu' dizisinde hayat verdiği Kenan karakteriyle izleyici karşısına çıkan 40 yaşındaki oyuncu İbrahim Çelikkol imaj değişikliğine gitti. Çelikkol son halini Instagram hesabından yayınladı. Ünlü oyuncunun yeni halini görenler ise tanımakta güçlük çekti.


YENİ İMAJI GÜNDEM OLDU

2017 yılında Knidos Deveboynu Feneri'nde nikah masasına oturduğu mimar Mihre Mutlu ile geçtiğimiz Mayıs ayında sessiz sedasız boşanan yakışıklı oyuncu saç ve sakalını uzattı. Çelikkol'un son görüntüsü herkesi şaşırttı.


SAÇ VE SAKALINI UZATTI

2,3 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından son halini yayınlayan İbrahim Çelikkol'a hayranlarından beğeni ve yorum yağdı. Rol aldığı 'Bir Zamanlar Çukurova' dizisiyle adını geniş kitlelere duyuran ve özel hayatıyla gündemde olan Çelikkol'un tarzı kısa sürede sosyal medyada en çok konuşulanlar arasındaki yerini aldı.

İşte İbrahim Çelikkol'un yeni imajı...

Onu daha önce hiç böyle görmediniz! İbrahim Çelikkol yeni imajıyla şaşırttı

Onu daha önce hiç böyle görmediniz! İbrahim Çelikkol yeni imajıyla şaşırttı - Resim : 2

Aralık 2019'da oğlu Ali'yi kucağına alarak ilk kez baba olmanın heyecanını yaşayan İbrahim Çelikkol'un adı, eşinden boşandıktan sonra 'Kuş Uçuşu' dizisinde 'Lale' karakterini canlandıran ünlü oyuncu Birce Akalay ile aşk dedikodularına karışmıştı. Birce Akalay ile İbrahim Çelikkol, 2017 yılında da Siyah Beyaz Aşk dizisinde başrolü paylaşmıştı. 4 yıl sonra 'Kuş Uçuşu' dizisiyle tekrar bir araya gelen İbrahim Çelikkol ile Birce Akalay çifti geçtiğimiz günlerde beraber tatile çıkmıştı.

Onu daha önce hiç böyle görmediniz! İbrahim Çelikkol yeni imajıyla şaşırttı - Resim : 3

 

Onu daha önce hiç böyle görmediniz! İbrahim Çelikkol yeni imajıyla şaşırttı ile ilgili etiketler İbrahim Çelikkol kuş uçuşu kenan imaj degişim son hali
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.