Onu bu hale bir kedi getirdi!

İstanbul'un Kağıthane ilçesinde balkonda mahsur kalan yavrı bir kediyi kurtarmak isteyen genç, 6 metreden sokaktaki aracın üzerine düştü. Türkmenistan uyruklu gencin omuriliğinin çatladığı öğrenildi.

Kağıthane, Çeliktepe Mahallesi'nde meydana gelen olayda , Türkmenistan uyruklu 21 yaşındaki Maksat K., evinde otururken balkon tarafından gelen bir kedi sesi duydu.

Balkona çıkan Maksat K., bir yavru kedinin çamaşır asılan direkte mahsur kaldığını gördü. Kediyi kurtarmak için balkon demirlerine çıkan Maksat K., bir anda dengesini kaybederek 3'üncü kattan düştü.

AĞIR ŞEKİLDE YARALANDI

Yaklaşık 6 metre yükseklikten sokak üzerinde park halindeki panelvanın üzerine sırt üstü düşen Maksat K., ağır şekilde yaralandı.

Onu bu hale bir kedi getirdi!

Ambulansla Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan talihsiz gencin omuriliğinin çatladığı belirlendi.

Onu bu hale bir kedi getirdi! ile ilgili etiketler Türkmenistan Kağıthane kedi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.