Onlyfans fenomeni Gizem Bağdaçiçek, milli futbolcu Berat Ayberk Özdemir'den gelen mesajı ifşa etti

Kişisel fotoğraf ve videoların paylaşıldığı yetişkin içerik platformu Onlyfans'ta fenomen olan Gizem Bağdaçiçek, sosyal medyada kendisine gelen ''Ne zaman görüşeceğiz?'' şeklindeki bir mesajı paylaştı. Onlyfans fenomeni Gizem Bağdaçiçek, mesajı gönderen kişinin adını ve fotoğrafını emojilerle kapatsa da mesajın milli takımda forma giyen Berat Ayberk Özdemir'e ait olduğu iddia edildi.

Aylık abonelik sistemi ile çalışan, müstehcen görüntülerin paylaşıldığı Onylfans'ta fenomen olan Gizem Bağdaçiçek daha önce Fenerbahçeli futbolcu Bruma'dan kendisine gelen mesajları ifşa ederek gündem olmuştu. Gizem Bağdaçiçek bu kez de Suudi Arabistan'ın El İttifak takımında top koşturan ve milli takımda forma giyen Berat Ayberk Özdemir'in kendisine gönderdiği mesajı ifşa etti.

Onlyfans'ta geniş bir takipçi kitlesine sahip olan ve sosyal medya hesabından yaptığı cesur paylaşımlarıyla dikkat çeken genç model Gizem Bağdaçiçek, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla adından söz ettirdi.

gizem-bagdacicek-onlyfans

Onlyfans modeli, kendisine gönderilen 'ne zaman görüşeceğiz' şeklindeki mesajı takipçileriyle paylaştı. Mesajı gönderen kişinin profil fotoğrafını ve isim kısmını sansürlemeyi de ihmal etmedi. Mesajın, Bağdaçiçek'e milli takımda forma giyen Berat Ayberk Özdemir tarafından gönderildiği iddia edildi.
onlyfans-gizem-bagdacicek

DİKKATLİ TAKİPÇİLERİ MESAJI GÖNDEREN KİŞİNİN KİMLİĞİNİ KISA SÜREDE BULDU

Mesaj atan kişinin adını ve fotoğrafını sansürleyen ünlü fenomenin takipçileri kısa sürede o kişinin kim olduğunu buldu. İddiaya göre Bağdaçiçek'in ifşa ettiği kişi şimdilerde Suudi Arabistan'ın El İttifak takımında top koşturan ve milli takımda forma giyen Berat Ayberk Özdemir.

onlyfans-gizem-bagdacicek

 

 

Onlyfans fenomeni Gizem Bağdaçiçek, milli futbolcu Berat Ayberk Özdemir'den gelen mesajı ifşa etti ile ilgili etiketler Sosyal Medya Berat Ayberk Özdemir Gizem Bağdaçiçek onlyfans
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.