O markalarda online satış da kaldırıldı

Koronavirüsün Türkiye'ye gelmesinin ardınan alınan önlemler kapsamında mağazalarını kapatan arkalar, şimdi de online alışverişe ara verme kararı aldı. Bu yönde ilk karar LC Waikiki ve Mavi Jeans'ten gelirken, Twigy de online alışverişi kapattığını duyurdu.

Türkiye'de ilk vakası 11 Mart’ta görülen koronavirüs (Covid-19) can almaya devam ediyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs nedeniyle Türkiye'de hayatını kaybedenlerin sayısının dün itibariyle 168'e ulaştığını açıkladı. Koca, toplam vaka sayısının da 10 bin 827'ye çıktığını belirtti.

Koronavirüs salgını nedeniyle alınan önlemler kapsamında mağazalarını kapatan markalar şimdi de online mağazalarını kapatmaya başladı.

3 MARKA ÖNCÜLÜK ETTİ

AVM'lerdeki mağazaların ardından online satış mağazaları da koronavirüs nedeniyle kapatılmaya başladı. Öncelikle Mavi Jeans ve LC Waikiki öncülüğünde başlayan online mağaza kapatma Twigy ile devam etti.

 SİPARİŞLER DURDURULDU

Twigy 31 Mart 2020'den itibaren online satışlarını durduracağını, iadelerin ise 10 Nisan'a kadar kabul edileceğini bildirdi.

Mavi Jeans ise 29 Mart'ta online alışveriş sitesini kapattı ve iade süresini de sitenin açılmasıyla birlikte 90 gün olarak belirledi.

LC Waikiki de online mağazasını kapattığını, mevcut siparişlerin müşterilere gönderileceğini duyurdu.

O markalarda online satış da kaldırıldı ile ilgili etiketler alışveriş internet Koronavirüs Korona lc waikiki mavi jeans Twigy
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.