Onlarca gemi Karadeniz'de bekliyor: Dikkat çeken görüntünün nedeni belli oldu!

İstanbul'da dün imzalanan Tahıl Koridoru anlaşması sonrası Karadeniz açıklarında bekleyen onlarca geminin görüntüsü gündem olmuştu. Samsun’da çekilen bu görüntünün nedeni belli oldu. Deniz Ticaret Odası yetkililerinden edinilen bilgiye göre; gemilerin Karadeniz’de etkili olan fırtına nedeniyle limana yaklaşamadığı ve o yüzden liman çevresinde demir attığı ifade edildi.

Karadeniz’deki onlarca geminin beklediği görüntüler merak konusu oldu. Samsun Limanı’na demir atmayan onlarca gemi Karadeniz açıklarında bekliyor.

SAMSUN LİMANI'NDA GEMİLER BOY BOY SIRALANDI

Dünyanın farklı yerlerinden gelen gemiler, günlerdir Samsun Limanı açıklarında bekliyor. Gemilerin Samsun Limanı'nda değil de Karadeniz açıklarında beklemesi şehrin yüksek kesimlerinden gözlemlendi. Samsun açıklarında demirleyen gemilerin boy boy sıralanması, görsel açıdan da dikkat çekti.

 

DENİZ TİCARET ODASI AÇIKLAMA YAPTI

Deniz Ticaret Odası yetkililerinden edinilen bilgiye göre; gemilerin Karadeniz’de etkili olan fırtına nedeniyle limana yaklaşamadığı ve o yüzden liman çevresinde demir attığı ifade edildi.

Hava şartlarının düzelmesiyle birlikte gemilerin yavaş yavaş Samsun’daki limanlara gireceği bilgisine de ulaşıldı. Öte yandan, liman içerisinde bazı gemilerin de yük boşaltma ve yüklemine başladığı da ifade edildi.

 

 

 

Onlarca gemi Karadeniz'de bekliyor: Dikkat çeken görüntünün nedeni belli oldu! ile ilgili etiketler Karadeniz Samsun Gemi liman
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.