Onlar yüzünden maçlar geç yayınlanabilir!

Rusya'da düzenlenen Dünya Kupası'na katılan Suudi Arabistan, açık giyinen kadın taraftarlar yüzünden maçları geç yayınlamayı düşünüyor.

Dünya Kupası'na katılan Suudi Arabistan'ın turnuva yayınları esnasında televizyona yansıyacak bikinili ya da "uygunsuz" kıyafet giyen kadınları sansürleyeceği iddia edildi.

Daha önce dünyaca ünlü güreş organizasyonu olan WWE'de kadın güreşçilerin görüntülerini yayınladığı için özür dileyen Suudi hükümetinin bu sefer fotoğrafları ve videoları silebileceği düşünülüyor.

Onlar yüzünden maçlar geç yayınlanabilir!

SUUDİLER İÇİN BÜYÜK SIKINTI

Dünya Kupası kameramanlarının oyun sırasında kalabalığın içindeki çekici kadınlara odaklandığı biliniyor ancak Suudi Arabistan bu tür çekimleri canlı yayın sırasında kesmek için nasıl bir yol izleyeceği bilinmiyor.

Onlar yüzünden maçlar geç yayınlanabilir! - Resim : 2

YAYIN ERTELEME YOLUNA GİDEBİLİRLER

Kendileri de kupaya katıldığı için yayın yapmama seçeneğini kullanamayan Suudi Arabistan'ın nasıl bir tedbir alacağı merakla bekleniyor. Ülkenin bikinili kadınları ekranda göstermemek için yayın erteleme yoluna gidebileceği de konuşuluyor.

Onlar yüzünden maçlar geç yayınlanabilir! ile ilgili etiketler Rusya Suudi Arabistan Dünya Kupası dekolte açık giyinen taraftar
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.