Onlar katliam yapıyor Azerbaycan insanlık!

 Azerbaycan ile Ermenistan arasında, yapılan ateşkes dün gece bozuldu. Azerbaycan'ın Ermenistan'ın saldırısına verdiği karşılıklar devam ederken, hastanede tedavi gören Ermeni askerler de insanca muamele görüyor.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Azerbaycan'ın Ermenistan'ın saldırılarına karşılık verdiği çatışmalarda yaralanan 19 yaşındaki Ermeni askerler Sarkisyan Areg Siraki, Amirjanyan Narek Gariki ve Mikayelyan Albert Yervandi, Azerbaycan Devlet Komisyonu Sekreteri İsmayil Ahundov tarafından tedavi gördükleri hastanede ziyaret edildi.

İNSANCA MUAMELE ASKERLERİ ŞAŞIRTMADI!

Ermeni askerler, Azerbaycan'da kendilerine gösterilen muamele ve davranışlardan duydukları memnuniyeti dile getirdiler, kendilerine normal hastalara olduğu gibi davranıldığını söyleyerek  şükranlarını ifade ettiler.

AZERBAYCAN ERMENİ ASKERLERİN CENAZELERİNİ VERMEYE HAZIR!

Öte yandan Azerbaycan hükümeti bir açıklama yaparak Ermeni askerlerinin cesetlerinin, tek taraflı olarak teslim etmeye hazır olduğunu duyurdu.

Azerbaycan, Ermenistan’dan cevap beklediğini de açıkladı.

 

Onlar katliam yapıyor Azerbaycan insanlık! ile ilgili etiketler Ermenistan Azerbaycan asker Saldırı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.