Öner Erkan hasta mı? Çukur Selim Koçovalı hayranlarını üzdü!

Öner Erkan hasta mı merak ediliyor. Çukur dizisinde Selim Koçovalı karakteri ile büyük hayran kitlesine kavuşan Öner Erkan saçlarını kazıttı ve şapka takaya başladı. Peki Selim Koçovalı hastalığı ne?

Final bölümüyle büyük ses getiren Çukur dizisinde Öner Erkan da Selim Koçovalı karakteri ile yer aldı. Selim Koçovalı karakteri ile aylar sonra ekrana dönen Öner Erkan hasta mı?

ÖNER ERKAN HASTA MI?

Çukur final bölümüne damga vuran isimler arasında yer alan Selim Koçavalı karakteriyle Öner Erkan'da geldi. Öner Erkan saçlarını kazıttığı görüldü. Hayranları Öner Erkan hasta mı sağlığı yerinde mi sorusunu sordu.

Öner Erkan hayranları başarılı sanatçıyı saçalrını kazıtmış ve şapka takmış görünce üzüldü. Ancak bu üzüntü kısa sürdü. Öner Erkan'ın hasta olmadığı ve yeni bir proje için saçlarını kazıttığı öğrenildi.

 

Öner Erkan hasta mı? Çukur Selim Koçovalı hayranlarını üzdü! ile ilgili etiketler Çukur öner erkan hasta mı selim koçovalı hastalığı ne
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.