"One Love Festival"in kadrosu belli oldu!

20 Temmuz’da gündüz Parkorman, gece ise Volkswagen Arena’da gerçekleşerek geri dönecek One Love Festival’ın kadrosu açıklandı.

One Love Festival, arkasında günlük güneşlik anılar, önünde umut dolu bir yazla 20 Temmuz'da Parkorman ve Volkswagen Arena'da...

Bu yıl 15.’si gerçekleştirilecek One Love Festival’de sahne alacak isimler açıklandı. Festival’de bu yıl sahne alacak müzisyenler arasında Fransız müzik prodüktörü ve yönetmen Guillaume ve Jonathan Alric ikilisinin dans müziği projesi The Blaze ve Olly Alexander, Michael Goldsworthy ve Emre Türkmen üçlüsünden oluşan, İngiltere çıkışlı electro-pop üçlüsü Years & Years dikkat çekiyor. 20 Temmuz’da başlayarak 21 Temmuz sabahına kadar devam edecek One Love Festival, Parkorman ve Volkswagen Arena olmak üzere 2 ayrı mekanda ve toplam 5 sahnede gerçekleşecek.

One Love Festival’de bu yıl yer alacak gruplar ve sanatçılardan bir kısmı ise şu şekilde sıralanıyor:

Parkorman, Birlikte Güzel Sahnesi’nde Fransız müzik prodüktörü ve yönetmen Guillaume ve Jonathan Alric ikilisinin dans müziği projesi The Blaze; İngiltere çıkışlı electro-pop üçlüsü Years & Years; Londra çıkışlı Mercury Prize adayı, soul ve blues şarkı yazarı Michael Kiwanuka; Amsterdam çıkışlı afrobeat grubu Jungle by Night ve Türkçe rap müziğin önemli isimlerinden Kamufle, canlı orkestrası ve konuklarının eşlik edeceği “Kamufle & Brothers” projesi ile yer alacak.

Türkçe hip-hop, trap ve urban müziğin önemli ismi Ezhel ve son albümleri Fırtınayt ile elektronik müziğe adım atan Büyük Ev Ablukada; indie pop ve elektro-pop tarzındaki albümleriyle tanınan Danimarkalı müzisyen, besteci, söz yazarı ve dansçı Oh Land; albümleriyle uluslararası başarı kazanan şarkıcı, söz yazarı, yapımcı ve işitsel-görsel kavramcı Gaye Su Akyol; İstanbul’un alternatif müzik sahnesinde yeni albümüyle yükselişte olan Gözyaşı Çetesi; İngiltere müzik sahnesinde dikkatleri hızla üstüne çeken müzisyen ve şarkı yazarı Skinny Pelembe ve yaptıkları müziği “ruh pop” olarak tanımlayan İstanbullu alternatif müzik grubu Ati ve Aşk Üçgeni yer alacak.

Parkorman - Kapı Açılış: 12:00 Kapanış: 23:59
Volkswagen Arena - Kapı Açılış: 23:30 Kapanış: 06:00

İŞTE ONE LOVE 15 LİNE UP

Years & Years

The Blaze

Michael Kiwanuka

Ezhel

Büyük Ev Ablukada

The Black Madonna

Oh Land

Gaye Su Akyol

Palms Trax

Dekmantel Soundsystem

Jungle by Night

Black Merlin

Skinny Pelembe

Max Abysmal

Gözyaşı Çetesi

Ati ve Aşk Üçgeni

Kamufle & brothers

Ferhat Albayrak

Kerem Akdağ

Ece Özel

Hedonutopia

In Hoodies

Al'York

Ikaru

Mind Shifter

"One Love Festival"in kadrosu belli oldu! ile ilgili etiketler Ezhel
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.