Önder Özcan isim analizi nasıl yapılır?

Önder Özcan isim analizi her daim bioenerji ile ilgilenenler tarafından merak edilmektedir. Harflerin enerjilerinin sizlere yansıması ile iyi ve kötü tarafları sorgulanmaktadır. Peki,isim analizi nasıl yapılır?

İsminizin içerisinde bulunan harflerin kişilik ve kader üzerindeki etkilerini araştıran çalışma, isim analizi olarak bilinir. Pek çok görüşe göre ismin içerisindeki harfler karakterimizi etkilemekle birlikte çocuklara konulacak isimlerde dikkatli olunması gereklidir.

İsim içerisinde yer alan harflerin yaşama olan etkilerini öğrenmek adına isim analizi yaptırmak gereklidir. Önder Özcan Bioenerji ve İsim Analiz uzmanı tarafından yazılan kitaptan yararlanabilirsiniz.

İsim Analizi Nasıl Yapılır?

İsim analizin mantığı; Harflerin hangi çakraya ya da gezegene geldiğini ve bu gezegenlerin hatta çakraların ne olduğunu bilmemizi sağlayan Akrofonoloji adı verilen bir bilim dalıdır. Analiz yapıldığı zaman sizin isminizi taşıyan tüm insanların analizleri aşağı yukarı aynıdır. Bu sizin isimsel özelliklerinizin taşıdığı bir yapıdan ibarettir. Bu aslında astrolojideki burçlar gibidir. Aynı burcu taşıyan insanların özellikleri aşağı yukarı aynıdır.

İsmimizdeki harflerin enerjisi ve bu enerjinin doğru kullanımıyla hayatınız tamamen değişebilmektedir. İsmimizde bulunan enerjinin kullanılamaması da hayatınızı kötü etkileyecek birçok sorunu da beraber getirmektedir. Bu yüzden isminizi analiz ettirmeli ve gereken tedbirleri almalısınız.

Önder Özcan isim analizi nasıl yapılır? ile ilgili etiketler isim analizi önder özcan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.