Önder Karaveli, Uşakspor'da kiralanan sağ bek Kerem Kalafat'ı geri çağırdı

Beşiktaş'ta yedeği olmayan tek mevki konumundaki sağ beke altyapıdan takviye... Önder Karaveli yönetiminde özkaynak düzeni daha da ön plana çıkan Siyah-Beyazlılar, TFF 2. Lig ekiplerinden Uşakspor'da kiralık olarak forma giyen oyuncusu Kerem Kalafat'ı geri çağırdı.

Beşiktaş, TFF 2. Lig ekiplerinden Uşakspor'da kiralık olarak forma giyen oyuncusu Kerem Kalafat'ı geri çağırdı. 20 yaşındaki sağ bek Önder Karaveli tarafından Valentin Rosier'in yedeği olarak düşünülüyor.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz ile TFF 2. Lig ekiplerinden Uşakspor arasında 2021-22 sezonu başında, profesyonel futbolcularımızdan Kerem Kalafat’ın geçici transferi nedeniyle imzalanan sözleşme, “Geri Çağırma” maddesi kullanılarak sonlandırılmıştır. Kerem Kalafat, sezonun kalan bölümünde Futbol A Takımımızın kadrosunda yer alacaktır. Uşakspor Kulübü’ne geçici transfer sözleşmesinin sonlandırılması hususunda göstermiş oldukları anlayış nedeniyle teşekkür eder, kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız." ifadeleri yer aldı.

ATAKAN ÜNER, ÜMRANİYESPOR'A KİRALANDI

Siyah-Beyazlılar'ın 22 yaşındaki futbolcusu Atakan Üner ise sezon sonuna kadar Spor Toto 1. Lig lideri Bereket Sigorta Ümraniyespor’a transfer oldu.

Beşiktaş'tan yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcularımızdan Atakan Üner, 2021-22 sezonu sonuna kadar Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Bereket Sigorta Ümraniyespor’a geçici transfer olmuştur.

Atakan Üner’e Bereket Sigorta Ümraniyespor’da başarılar diler, kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız" denildi. 

Önder Karaveli, Uşakspor'da kiralanan sağ bek Kerem Kalafat'ı geri çağırdı ile ilgili etiketler Beşiktaş Kerem Kalafat Atakan Üner ümraniyespor
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.