Önceki hayatlarında da birliktelerdi...

Ünlü şarkıcı Aydilge, nişanlısı Utku Barış Andaç ile dün akşam dünyaevine girdi. 17.yüzyıl Barok Dönemi'ne ait bir gelinlik giyen Aydilge samimi açıklamalarda bulundu.

Ünlü şarkıcı Aydilge ve keman virtüözü nişanlısı Utku Barış Andaç dün akşam düzenlenen eğlenceli bir düğünle evlendi. Şarkıcının düğününde Ferman Akgül, Aynur Aydın ve Özgün sahne aldı.

Aydilge, uzun süredir bilikte olduğu nişanlısı Utku Barış Andaç'la dün Fenerbahçe Romantika'da dünyaevine girdi. Şarkıcı, modacı Hanse Altın imzalı, 17'nci yüzyıl Barok Dönemi'ne ait gelinlik giydi.

Önceki hayatlarında da birliktelerdi...

"GEÇMİŞTE DE BİRLİKTEYDİK"

Aydilge daha önce yaptığı açıklamada "Biz sadece şimdiki hayatlarımızda değil, geçmiş yaşamlarımızda da bir arada olduğumuza ve birbirimizin ruh eşi olduğumuza inanıyoruz. Bu yüzden de 17'nci yüzyıl Barok dönemine ait özel bir konsept hazırlattık" demişti.

Önceki hayatlarında da birliktelerdi... - Resim : 2

"BİZ EVLENDİK"

Düğünden sonra eşiyle birlikte çektirdiği fotoğrafı paylaşam Aydilge, altına "Biz evlendik" notunu yazdı. Çiftin düğününde şarkıcı Ferman Akgül, Aynur Aydın ve Özgün sahne aldı.

Önceki hayatlarında da birliktelerdi... - Resim : 3

Önceki hayatlarında da birliktelerdi... - Resim : 4

Önceki hayatlarında da birliktelerdi... ile ilgili etiketler Düğün aydilge evlendi ünlüler
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.